html_5 Spilletrøjer dumper med et brag - især SEIF's gu
Back
20.06.2019 | Af: Michael Frederiksen

Spilletrøjer dumper med et brag - især SEIF's gule

FODBOLD: Spilletrøjerne i Sparekassen Vendsyssel Ligaen dumper med et brag. Det er i hvert fald den hårde dom fra to modeeksperter.

Artikelbanner 1

Igen i år sætter Kanal Frederikshavn fokus på den lokale seriefodbold. Fem hold er med i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Det er IF Skjold Sæby i JS1, FfI's oprykkere i JS2, Østervraa IF i serie 1, Skagen IK i serie 2 og SEIF i serie 3.

Vi bad Ditte og Henriette Krogh, indehavere af tøjbutikken Anthon i Frederikshavn og webshoppen www.anthon.dk, om at vurdere klubbernes spilletrøjer.

- Den der vinder nok ikke, konstaterede Henriette Krogh med et lille smil, mens hun kiggede ned på SEIF's gule trøje.

Sagt på en lidt hårdere måde: SEIF's trøje er den mindst kønne.

Ud fra et modesynspunkt vil det være synd at sige, at Ditte og Henriette Krogh er imponeret. På en skala fra 0-10 lyder den samlede vurdering på 2.

Skagen IK havde taget sin nye udebanetrøje med, og den opnåede en andenplads i konkurrencen, der blev vundet af IF Skjold Sæbys røde Hummel-trøje med hvide vinkler.

- Rød er altid fint, og de hvide vinkler passer godt. Den er desuden enkel, lød det fra dommerne.

FfI måtte med sine røde og sorte striber tage til takke med tredjepladsen, mens Østervraa IF blev næstsidst, selv om ØVI's trøje er rød - ligesom Sæbys. Her høstede de grå vinkler og urolige sider kritik fra dommerne.

Kanal Frederikshavn har i år fået fremstillet en såkaldt legendstrøje hos Diadora til Kampens Spiller. Den er klart den flotteste, hvis man spørger Ditte og Henriette Krogh.

Assistenttræner Chris Larsen og midtbaneslider Emil Larsen fra SEIF kommenterer i denne video sidstepladsen.

- Vi er dybt skuffede. Tøjdamerne har ikke styr på det. Den er gul, ja, men det har Strandbys farve altid været. Det kan vi ikke lave om på. Det er under al kritik, at tøjdamerne giver os en femteplads. Det er rigtig dårlig reklame for dem, siger Larsen og Larsen fra SEIF.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen