html_5 Sygehus havde triste nyheder til skadet skagbo
Back
06.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Sygehus havde triste nyheder til skadet skagbo

Den unge fodbolspiller Marius Bagh Sørensen fra Skagen IK blev ramt af et slemt uheld i lørdagens nedrykninsgyser i serie 2 på hjemmebane mod Sulsted.

Artikelbanner 1

Marius Bagh Sørensen blev skiftet ind fra anden halvlegs start, men efter mindre end et minut kom han til skade med knæet i en tackling, hvor han selv gik forrest.

Han blev opereret lørdag på Regionshospital Nordjylland i Hjørring, og mandag blev han MR-scannet. Den bragte ikke gode nyheder med sig.

- Mit forreste korsbånd er revet over, der er brud på knoglen i knæet og skade på menisken, fortæller Marius Bagh Sørensen.

Han overflyttes nu til Aalborg Universitetshospital, hvor han igen skal opereres og have undersøgt knæet nærmere.

Det stod hurtigt klart for alle, der overværede kampen i lørdags, at der var tale om en alvorlig skade. Der blev med det samme ringet 1-1-2, og efter 30-35 minutter, hvor Marius Bagh Sørensen blev pakket ind i tæpper og jakker på grønsværen, blev han båret ind i ambulancen, som heldigvis var hurtigt fremme.

- Nu er jeg ikke læge, men det så forfærdeligt ud det knæ. Det var virkelig grimt, og han havde mange smerter, sagde Jesper Nielsen, træner for Skagen IK.

Han var tydeligvis meget påvirket af den voldsomme skade, men alligevel formåede han at samle sig og føre sit hold frem til en 2-0-sejr, der sikrede Skagen IK endnu en sæson i serie 2. Stillingen var 0-0, da Marius Bagh Sørensen blev skadet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen