html_5 Politi: Forsvundne Eddie blev dræbt og brændt
Back
Mobiltop 1
19.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Politi: Forsvundne Eddie blev dræbt og brændt

39-årige Eddie Karl-Johan Christensen blev dræbt om aftenen 9. maj, og liget af ham blev siden forsøgt brændt. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artikelbanner 1

De tre personer, der er anholdt og sigtet i sagen, er sigtet efter paragraf 237 i straffeloven, der handler om manddrab, og den 52-årige mand, der blev anholdt mandag aften på havnen i Frederikshavn, skal tirsdag klokken 13.30 stilles for en dommer i et grundlovsforhør. Her får han lejlighed til at forklare sin formodede rolle i sagen og ligeledes forholde sig til sigtelsen om manddrab.

Politiet har, siden de torsdag i sidste uge foretog ransagninger på den ejendom på Rendborgvej ved Nielstrup, hvor Eddie Karl-Johan Christensen holdt til, været meget fåmælte i sagen, og grundlovsforhøret fredag, hvor to personer på henholdsvis 45 og 46 år blev fængslet, blev afholdt for såkaldt dobbeltlukkede døre, så end ikke sigtelsen mod dem kom offentligheden for øre.

Nu har politiet så offentliggjort, at deres efterforskning har vist, at den 39-årige Eddie blev dræbt 9. maj om aftenen på en ejendom ved Frederikshavn. Efterforskningen viser videre, at han blev skudt og siden forsøgt brændt i et forsøg på at skjule forbrydelsen.

- Der er tale om en sag med nogle voldsomme omstændigheder, og af hensynet til de efterladte og til sagens sagens fulde efterklaring kan vi ikke udtale os nærmere om selve drabet, udtaler vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Frank Olsen.

I pressemeddelelsen fremgår det dog, at det er både afhøringer og forklaringer kædet sammen med flere fund på det formodede gerningssted, der gør at politiet kan fastslå, at 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen blev skudt, hvorefter liget blev brændt og forsøgt bortskaffet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2