html_5 Bekræftet: Mikkel Aagaard skifter til DEL
Back
Mobiltop 1
16.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Bekræftet: Mikkel Aagaard skifter til DEL

OPDATERET KL. 22.50: Frederikshavneren Mikkel Aagaard skifter fra University of Guelph i U SPORTS-ligaen til Grizzlys Wolfsburg i den bedste tyske række, DEL. Det har den tyske klub bekræftet søndag aften.

Artikelbanner 1

Allerede søndag formiddag skrev Hockeytinget, at den 24-årige frederikshavner var på vej til Tyskland. Oplysninger, som kilder bekræftede over for Kanal Frederikshavn. Og nu er nyheden altså bekræftet.

Grizzlys Wolfsburg, der ligger på ottendepladsen i DEL, skriver, at Mikkel Aagaard ankommer til klubben mandag. Han skal spille med trøjenummer 48 i Wolfsburg og kan allerede debuterede onsdag aften mod Bremerhaven.

- Vi er meget glade for, vi kan give vores sidste licens til en udenlandsk spiller, som helt sikkert vil vise sig frem i DHL i forsøget på at tilspille sig en plads på det danske VM-landshold, udtaler sportsdirektør Karl-Heinz Fliegauf til klubbens hjemmeside.

Mikkel Aagaard er med 66 point (22+24) topscorer i denne sæson for University of Guelph. Han blev tidligere på sæsonen som den første ikke nordamerikanske spiller udtaget til All Stars-holdet fra den canadiske collegeliga U SPORTS.


Mikkel Aagaard har spillet i USA og Canada siden sæsonen 2014/2015. Sæsonen inden blev han noteret for 22 point (12+10) i 49 kampe for Frederikshavn White Hawks.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2