html_5 Fynsk ekstremsvømmer passerede Frederikshavn
Back
Mobil-stor 1
23.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Fynsk ekstremsvømmer passerede Frederikshavn

Den fynske ekstremsvømmer Lars Simonsen, som for en uges tid siden passerede Grenen, nåede i tirsdags til Frederikshavn. Lars Simonsen er på vej HELE vejen rundt om Danmark. Han har svømmet i cirka to måneder og har svømmet lige godt 500 kilometer indtil nu.

Artikelbanner 1

I forbindelse med, at han svømmede forbi Frederikshavn, havde lokale kræfter fra Frederikshavn OpenWater forsøgt at "forsøde" hans ophold i byen. Indtil nu har Lars og hans forældre, som følger ham på land, boet i telt og campingvogn.

- Ikke et ondt ord om Nordstrand Camping, men vi ville gerne have, at Lars' ophold skulle have et "nøk" opad, så han vil mindes vores dejlige by og område som et sted, der skiller sig positivt ud i forhold til de mange andre byer, han har og skal passere undervejs, udtaler Anders Vestergaard på vejen af Frederikshavn OpenWater.

Anders Vestergaard og Per Kristensen havde derfor kontaktet blandt andet Hotel Jutlandia og Hotel Herman Bang, som begge stillede værelser til rådighed. Derudover har Jerrys, Karma Sushi, 2takt og Jakobs Fiskerestaurant bidraget til aftensmåltider.

Frederikshavn Svømmehal har smidt en god gang massage og sauna-gus oven i hatten, så Lars Simonsen har haft det godt i Frederikshavn.

Tirsdag eftermiddag havde en lille flok friske havsvømmere lovet at svømme sammen med Lars Simonsen, da han ankom til "vores svømmestadion" på Palmestranden.

Også borgmester Birgit S. Hansen fandt vej til badebroen tirsdag, hvor hun sammen med svømmerne bød Lars Simonsen velkommen til Frederikshavn. Birgit S. Hansen havde ved samme lejlighed taget en lille gave med, som hun overrakte til den ihærdige svømmer.

- Det er helt utroligt sådan en modtagelse, jeg har fået i Frederikshavn. Jeg har virkelig nydt godt af både en rigtig seng og den gode mad. At svømme op langs vestkysten har været en udfordring, og jeg har længe glædet mig til at runde Skagen og komme til roligere forhold på østkysten. At samtidig blive mødt med en velkomst som i Frederikshavn er bare med til at tanke positiv energi, som jeg med sikkerhed vil få brug for på min videre færd. Tusind tak til hele Frederikshavn, udtaler Lars Simonsen.

"Swim Denmark"-projektet kan følges på www.livetergodtfolgos.dk, hvor der samtidig er mulighed for at støtte turen ved at donere penge til Depressionsforeningen og Julemærke Fonden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4