html_5 Kim Vilfort sælger for få billetter i Arena Nord
Back
Mobiltop 1
06.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

Kim Vilfort sælger for få billetter i Arena Nord

Det kniber gevaldigt med salget af billetter til et velgørenhedsarrangement i Arena Nord til fordel for Børnecancerfonden.

Artikelbanner 1

- Med over 60.000 indbyggere i Frederikshavn Kommune troede jeg, at det vil være "piece of cake" at få solgt alle vores billetter, men det er desværre ikke tilfældet, siger arrangør Susanna Nordentoft.

Team Bodenhoff cykler Danmark rundt og samler ind til Børnecancerfonden. Første etape begynder fredag 17. august i Skagen og slutter i Frederikshavn. Om aftenen er der planlagt et velgørenhedsarrangement i Arena Nord med lækker mad, foredrag og auktion.

- Jeg regnede med, at de 200 billetter ville blive revet væk, men lige nu er vi der, hvor vi aflyser denne del af arrangementet, hvis ikke vi senest 15. august har solgt 100 billetter mere, oplyser Susanna Nordentoft.

Ud over foredrag med blandt andre EM-fodboldhelten fra 1992 Kim Vilfort og TV-lægen Charlotte Bøving er der auktion, hvor auktionsmester Jesper Kajgaard, Strandby, blandt andet har følgende under hammeren:

  • Et par JBS-underbukser CR7 signeret af Christiano Ronaldo
  • Signeret VM-cykeltrøje af Peter Sagan og Jens Veggerby
  • Landskampstrøjer signeret af Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Nikolaj Jørgensen
  • Vinkasser á to flasker signeret af håndboldspillerne Rasmus Lauge og Michael V. Knudsen
  • Maleri af Franz Beckerley fra Gasolin - værdi 5000 kroner
  • Maleri af Stig Petersen fra D.A.D. - værdi 5000 kroner
  • To malerier af Gwen Petersen

Billetprisen er 350 kroner, inklusiv lækker middag. Billetter købes ved henvendelse til susanna@hermanbang.dk.

Cykelturen begynder i Skagen fredag 17. august kl. 10.00, hvor folketingsmedlem Bjarne Laustsen åbner turen. Det koster 135 kroner at cykle med. Man kan frit hoppe på turen, hvor der er depoter ved Sparekassen Vendsyssel i Sindal eller Sæby. Man kan tilmelde sig på Sportstiming og i prisen indgår der på de to depoter vand fra Sparekassen Vendsyssel og hindbærsnitter fra Centerbageriet i Frederikshavn. Her går hele beløbet til Børnecancerfonden.

Ligeledes er der Kids2Kids lørdag formiddag i gågaden i Frederikshavn med underholdning, forskellige aktiviteter og masser af præmier. Billetter kan købes i Intersport Frederikshavn.. Her er prisen 50 kroner. Her indgår en vand, sandwich, frugt og kage. Alt penge går til Børnecancerfonden.

- Jeg ved, at vi i kommunen er rigtig gode til at støtte op om velgørenhedsarrangementer af forskellige slags, og der er mange af dem. Men jeg vil alligevel gerne appellere til private, virksomheder og erhvervsklubber om at være med til at gøre en stor forskel for et barn, der er ramt af cancer og deres familie, der har fået vendt op og ned på deres hverdag, da pengene går ubeskåret til dem og kan være med til at gøre deres hverdag mere farverig, fortæller Susanna Nordentoft.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4