html_5 Skøjteløbere vinder både pokal og medaljer
Back
Mobil-stor 1
03.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Skøjteløbere vinder både pokal og medaljer

Frederikshavn Skøjteforening deltog i weekenden i HSK Cup i Hvidovre. For mange af løberne er HSK Cup sæsonens første konkurrence og første mulighed til at få løbet et eventuelt nyt program. 

Artikelbanner 1

Udover de sædvanlige rækker er konkurrencen også en klubkonkurrence, hvor alle løberes resultater tæller med, og her lykkedes det for FSF for fjerde gang i træk at komme på podiet og få en pokal med hjem til pokalskabet. Gentofte vandt, FSF blev nr. to, mens Rødovre blev nr. tre.

Udover pokalen i klubkonkurrencen var der fire af klubbens løbere, der kom på podiet.

I Debs rækken for konkurrenceløbere vandt Laura Monika Severinsen en bronzemedalje. Laura løb et flot nyt program med god fart og udstråling, og med sin høje sværhedsgrad i bl.a. springene holdt hun fast i tredjepladsen, selv med to fald og et helt mistet spring.

I Springs rækken for mesterskabsløbere vandt Camilla Poulsen en sølvmedalje efter at have løbet et flot program med god fart, flotte spring og piruetter. Også Camilla havde høj sværhedsgrad i springene, og hun landede som den eneste i rækken en fuldroteret dobbelt Lutz.

Ved de større mesterskabsløbere, der løber to programmer, lykkedes det også for FSF at få medaljer med hjem.

I Novice rækken for mesterskabsløbere vandt Amalie Borup en guldmedalje. Amalie vandt både det korte og det lange program og landede bl.a en dobbelt Axel i det lange program, så springet indbragte bonuspoint. Derudover forsøgte hun sig med både en tripple Salchow og en tripple Tåloop.

I Senior rækken for mesterskabsløbere vandt Malene Andersen en sølvmedalje. Malene førte efter det korte program, men efter det lange program blev det endelige resultat en andenplads. Malene opnåede høje levels i både trin og piruetter, mens de svære trippelspring drillede lidt.

Udover de fire medaljer gjorde andre løbere det også godt, og en del landede lige uden for podiepladserne.

Resultater for FSF’s løbere:
Cubs K (op til 10 år)

Merle Isabella Bilstrup nr. 9 (11,33 point)

Springs K (op til 12 år)
Stephanie Wennerwald nr. 14 (18,10 point)

Debs K (op til 13 år)
Laura Monika Severinsen nr. 3 (23,51 point)

Novice K2 (op til 15 år)
Sofia Kammer nr. 4 (31,12 point)
Maja Holtz Petersen nr. 5 (30,60 point)

Junior K1 (op til 19 år)
Gabriela Østergaard nr. 7 (19,90 point)

Springs M
Camilla Poulsen nr. 2 (26,12 point)
Frederikke Moll Harstad nr. 12 (17,83 point)

Novice M (op til 15 år)
Amalie Borup nr. 1 (77,92 point)

Senior M (fra 19 år)
Malene Andersen nr. 2 (85,16 point)

For de fleste af FSF’s konkurrence- og mesterskabsløbere er næste konkurrence Jysk Fynsk Cup/Jysk Fynsk Mesterskab, som finder sted i Esbjerg i november, mens en del af klubbens mindre øvede løbere deltager i begynderkonkurrencen Snefnuggen i Herning i starten af november.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4