html_5 Skattestyrelsen rykker midlertidigt ind i siloen
Back
Mobil-stor 1
03.10.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Skattestyrelsen rykker midlertidigt ind i siloen

Skattestyrelsen åbner i løbet af 2023 et skattecenter i Frederikshavn, men et stort skridt på vejen tages allerede i dag, hvor den første, lokale enhed, bestående af 15 nyansatte medarbejdere og en leder, har første arbejdsdag. Den nye enhed vil midlertidigt få til huse i Kattegat Silo.

Artikelbanner 1

- Siden det blev meldt ud, at vi skulle have et Skattecenter i Frederikshavn, er vi blevet mødt med en stor lokal interesse og velvillighed, hvilket er en af årsagerne til, at vi nu er nået så langt, siger fagdirektør i Skattestyrelsen, David Fjord Nielsen og fortsætter:

- Derfor er det også med stor glæde, jeg kan byde vores nye kolleger velkommen allerede nu. Sammen tager vi de første skridt mod det endelige skattecenter, som åbnes næste år. Det er uden tvivl en spændende og vigtig opgave, der venter både vores nye kolleger – og os som myndighed.

Skattestyrelsen har i forbindelse med opstarten af det nye skattecenter modtaget 181 kvalificerede ansøgninger til de 16 stillinger. De nye medarbejdere bliver en del af den afdeling i Skattestyrelsen, der hedder "Opkrævning og Betaling". Her vil opgaverne primært komme til at bestå af udbetaling af udbytterefusioner, bogføring og renteberegning.

Afdelingen Opkrævning og Betaling i Skattestyrelsen varetager opkrævninger og betalinger for hele den samlede Skatteforvaltning og er dermed med til at sikre det årlige skatte- og afgiftsprovenu på cirka 1.100 mia. kr.

Det nye skattecenter i Frederikshavn, som placeres i det gamle posthus i Skippergade, er en del af regeringens ambition om at styrke og reformere skattekontrollen i Danmark, blandt andet ved at etablere otte nye skattecentre i hele landet. Hvert skattecentre vil rumme 100-150 arbejdspladser.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4