html_5 Smartwatch er det smarte valg - på abonnement
Back
Mobil-stor 1
21.06.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Smartwatch er det smarte valg - på abonnement

Før i tiden var et ur en genstand, hvis eneste funktion var at vise tiden. I dag kan et ur være så meget mere end en indikation om, hvilket tidspunkt på dagen du befinder dig omkring. Med et såkaldt smartwatch kan du få nogle af din smartphones funktioner tilgængelige direkte på dit håndled – og selvfølgelig også stadig se, hvad klokken er.

Artikelbanner 1

Artiklen er sponsoreret af YouSee

Men hvad er et smartwatch egentlig? Hvordan fungerer det, og hvad er det bedste smartwatch? Vi giver dig her et overblik over de smarte ure, smartwatch-priser og alt, hvad du ellers har brug for at vide.

Flere funktioner i et smartwatch
Det smarte ved uret er, at du ikke behøver at have din smartphone klistret til hånden hele tiden, uden at du behøver at gå glip af den seneste sms eller misse et vigtigt opkald. Du kan skræddersy, hvilke funktioner du vil have tilgængelige på dit ur ved at hente de apps, som du ofte benytter – det kunne for eksempel være, hvis du vil holde dig opdateret på de seneste lokale vejrudsigter.

Snakker du meget i telefon, eller har du en aktiv livsstil, hvor du godt kan lide at måle dine aktiviteter og fremskridt? Uanset hvad du vil bruge dit ur til, findes der både smartwatch til kvinder og mænd samt børn, som giver dig mulighed for at vælge det indhold og de funktioner, du bruger mest.
Priserne på de moderne ure varierer, afhængigt af hvilken model du ønsker at købe, og om du for eksempel vil tilkøbe et abonnement, som kan give dig en endnu større frihed fra din telefon, og som tillader dig at være på farten uden at skulle tænke på opbevaring af din mobil.

På farten med et smartwatch-abonnement
Ønsker du at bruge dit smarte ur uden at have din telefon i nærheden, skal du købe et abonnement, som aktiverer det eSIM, der er indbygget i dit ur. På den måde kan du nemlig stadig for eksempel sende beskeder og ringe, mens din telefon ligger trygt derhjemme.

Et smartwatch-abonnement er super praktisk, hvis du for eksempel har en aktiv hobby såsom løb eller mountainbiking, hvor du gerne vil tracke dine aktiviteter, men ikke gider at have en stor og upraktisk mobil med rundt. Det såkaldte self-tracking, hvor man måler sine præstationer, bliver også brugt af nogle OL-atleter, skriver dr.dk. Så hvis du vil et skridt tættere på OL-drømmene, kan et smartwatch-abonnement være et godt sted at starte.

Kompatibelt med din telefon
Det kan umiddelbart virke, som om at der er mange ting, man skal holde øje med, når man skal købe et ur. Men det bedste smartwatch er det, der passer til din telefon og dine behov.

Hele idéen med det smarte ur er, at det kan kobles sammen med din telefon. Det er derfor afgørende, at når du skal vælge, hvilket smartwatch du skal købe, at du vælger et, der er kompatibelt med den smartphone, du allerede har. Altså, hvis du skal have et smartwatch til iPhone, passer det sammen med et Apple Watch, og hvis du skal have smartwatch til Android, er det et Samsung Watch, du skal på udkig efter.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4