html_5 Ålbæk: Håndboldens Dag med fokus på familien
Back
Mobil-stor 1
30.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Ålbæk: Håndboldens Dag med fokus på familien

Lørdag 2. oktober kommer til at stå i håndboldens tegn, når hele Håndbolddanmark og Ålbæk Håndbold Klub gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag.

Artikelbanner 1

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion.

Det budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

Ålbæk Håndbold Klub er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Ålbæk Idrætscenter lørdag kl. 14.

Ålbæk HK sætter familien som tema i år, hvor U6-8-10 spillerne og deres forældre, serie 1-2-3-4 spillerne og deres ægtefæller/samlever og børn og ikke mindst alle andre børnefamilier, der har lyst, inviteres til en hyggelig eftermiddag, hvor det i øvrigt er gratis og afsluttes med kaffe/te, saft og kage.

- Tilmelding er ikke nødvendig. Mød bare op i tøj til bevægelse og indendørs sportssko eller strømpesokker. Vi håber rigtig mange vil tage familien med og komme i hallen, så vi kan få skabt en stor håndboldfest, siger Ålbæk HKs formand, Carsten Bjørnager.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4