html_5 Lamborghini i Gærum koster 3.500.000 kroner
Back
Mobil-stor 1
23.04.2021 | Af: Peter Marquard

Lamborghini i Gærum koster 3.500.000 kroner

Er du interesseret i biler? Har du hang til det ekstraordinære? Hvis du kan svare ja til disse udsagn, og hvis du samtidig har lidt ekstra kroner på lommen, skal du kigge forbi Gærum Auto.

Artikelbanner 1

Der holder en Lamborghini Huracan Avio, der kun er lavet 250 eksemplarer af. Bilen er en del af en specialserie, som er lavet med inspiration fra de italienske jagerfly og som en hyldest til det italienske luftvåben. Derfor er luftvåbenets logo også placeret på døren.

Bilen er armygrøn, har 610 hestekræfter og kan køre op til 335 kilometer i timen.

- Der er kun fire til salg i Europa. En i Gærum, en i Tjekkiet, en i Tyskland og en i England, hvor rattet sidder i den forkerte side. Vores er den billigste, smiler Jonas Schou fra Gærum Auto.

Bilen er netop havnet i Gærum. Nyprisen er 4.800.000 kroner. Den har kørt 30.000 kilometer og kan erhverves for 3.500.000 kroner.

- Vi elsker biler. Både af den ekstraordinære slags, men vi elsker også biler til familien Danmark. Denne Lamborghini var så speciel, at vi var nødt til at tage den hjem. Har man lyst til at eje den, kan man også se det som en investering. Der er kun 250 eksemplarer i verden. I nogle sidder rattet i den forkerte side, og andre er ødelagt af sandet i Dubais ørken, siger Jonas Schou.

Lamborghini er kendte for at lave limiterede serier helt ned til to-tre eksemplarer af en bil, og selv om der er flere af Lamborghini Huracan Avio, er det alligevel en sjældenhed, at biler af denne kaliber ender på vores kanter.

Bilen kan også leases. Det kræver en udbetaling på 250.000 kroner og en månedlig leasingydelse på 22.000 kroner.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4