html_5 Altankoncerter - livemusik i påsken i korrekt afs
Back
Mobiltop 1
07.04.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Altankoncerter - livemusik i påsken i korrekt afstand

Det Musiske Hus samarbejder med Vesterport og Frederikshavn Boligforening om at afvikle et koncertformat, hvor vi holder liv i musikken og sammenholdet - og samtidig bliver hjemme.

Artikelbanner 1

Det Musiske Hus, som er regionalt spillested, arrangerer fire små koncerter, der skal afvikles på plæner og gårdspladser rundt om i kommunen. Det hele kommer til at foregå i påsken - søndag 12. april.

- Det har været dejligt at opleve, at de to boligforeninger bare sagde ja med det samme, da idéen blev præsenteret, udtaler spillestedsleder Jens Ole Amstrup, Det Musiske Hus/Maskinhallen.

Musikbegivenheden hedder Altankoncert. Ideen er, at musikken kommer ud til folk - og at den opleves i behørig afstand fra altanen. En artist stiller op med et lille anlæg og spiller 20-30 minutter for beboerne, mens de bliver på deres altaner eller lytter ud af vinduerne.

- Vi har valgt at koncerterne skal spilles i påsken, hvor vi alle sammen for alvor får at føle, hvor meget vi savner at være sammen, siger Jens Ole Amstrup.

Konceptet til Altankoncerterne er kommet fra musikbookingplatformen UNCOVERmusic.dk, der allerede har afviklet Altankoncerter andre steder i Danmark.

- Et af formålene med projektet er derfor også at bakke op om det budskab, at vi alle sammen skal blive hjemme i påsken, forklarer Jens Ole Amstrup.

Koncertafviklingen sker på en sådan måde, at de vejledninger, som Sundhedsministeriet har udstukket, efterleves til fulde.

De fire koncerter kan opleves fra altanen her:


Sæby Bypark
kl 10.00
Christian Pedersens Vej 1, Sæby, gårdspladsen

Abildgårdsvej
kl. 12.00
Abildgårdsvej 35, på plænen bag Vesterports kontor

Provst Dreslers Vej
kl 13.30
Provst Dreslers Vej, mellem blok 1 og blok 2, (de lige numre)

Midtpunkt
kl 15.00
Midtpunkt 84, parkeringsdækket

Artister bliver offentliggjort i løbet af denne uge.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2