html_5 Otte foreninger fik 98.175 kroner til lokale proje
Back
Mobiltop 1
16.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Otte foreninger fik 98.175 kroner til lokale projekter

Otte foreninger fra Frederikshavn Kommune var de glade modtagere af hele 98.175 kroner til lokale projekter i foreningslivet. De otte foreninger var alle inviteret til Spar Nord Frederikshavn til modtagelse af pengene fra Spar Nord Fonden.

Artikelbanner 1

Modtagerne var Frederikshavn Tennisklub, som modtog 20.000 kroner til etablering af en såkaldt padelbane, som forhåbentlig står færdig, når sæsonen starter til april.

Der var 6.275 kroner til Dansk Handicap Forbund til indkøb af bingoplader.

Sæby Sejlklub modtog 15.000 kroner, som skal bruges til at etablere et elektronisk låsesystem.

Frederikshavn Bridgeklub modtog 4.000 kroner til indkøb af ny pc.

Til Sæby Seniordanserforening var der 3.900 kroner til indkøb af nye sangbøger.

Hjerter Es i Skagen modtog 20.000 kroner til en ny kortfordelingsmaskine.

FG 90 modtog ligeledes 20.000 kroner til indkøb af skaterramper, og endelig var der 9.000 kroner til Foreningen Knivholt til nye info-tavler.

- Jeg er rigtig glad for, at vi med donationerne kan være med til at understøtte det frivillige arbejde, der foregår i de lokale foreninger. Jeg synes, disse donationer viser, hvor stor forskellighed der er i de projekter, som Spar Nord Fonden støtter. Så jeg vil opfordre foreninger, der går med drømme om at realisere nye projekter, til at søge Spar Nord Fonden om midler, siger direktør Morten Kock, Spar Nord.

Spar Nord Fonden var repræsenteret ved bankrådsformand Jens Jørgen Calundan, afdelingsdirektør Lasse Stidsborg, Sæby afdeling, og direktør Morten Kock.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2