html_5 Nyt tilbud på bibliotek: 'Guidet Fællessang'
Back
Mobiltop 1
16.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyt tilbud på bibliotek: 'Guidet Fællessang'

"Guidet Fællessang" er et helt nyt tilbud fra Bibliotek og Borgerservice Frederikshavn. Det er en ny måde at kigge bag om teksterne samtidig med, at man komme hinanden ved – både gennem sang og snak.

Artikelbanner 1

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og det foregår i en tryg og uformel ramme.

Tænker du nogensinde over, hvad du synger, når du synger, og hvorfor vi overhovedet synger?

"Guidet Fællessang" er en ny måde at dyrke fællessang på, samtidig med at deltagerne kommer hinanden ved.

- Udgangspunktet er fællessang, men både før og efter sangene snakker vi om musik og tekst. Måske har én af deltagerne et særligt forhold til en sang, som de har lyst til at dele, eller der ligger en pudsig historie gemt bag tekst og musik?, forklarer tovholder Annette Rugholt.

Hver fugl synger med sit næb og mangfoldighed er et plus. "Guidet Fællessang" henvender sig til alle, der har lyst til at synge, opdage eller genopdage glæden ved fællessang.

- Vi oplever en stigende interesse for at synge sammen, og det siges, at fællessang er vejen til fællesskab, velvære og øget livsglæde, så det skal da afprøves, lyder argumentet fra Annette Rugholt, som sammen med Lasse Flyvbjerg fra Frederikshavn Mandskor står i spidsen for det nye tilbud.

Det kræver ingen forudsætninger og forberedelser at deltage, bare kom som du er, lyder opfordringen.

- Vi tilbyder et forløb over fire gange for mindre grupper. Første var i tirsdags og efterfølgende tirsdage 21. og 28. januar samt 4. februar fra kl. 10.30-12.00. Det hele foregår i en tryg og uformel ramme, hvor der også bliver plads til at nyde en kop kaffe med lidt tilbehør, understreger Annette Rugholt.

Det koster ikke noget at være med, men biblioteket vil meget gerne have en tilmelding.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2