html_5 SOSNORD-løbere deltog i Dan Cup i Hørsholm
Back
Mobil-stor 1
13.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

SOSNORD-løbere deltog i Dan Cup i Hørsholm

Skøjte og Sports forening Nord (SOSNORD) deltog i weekenden i Dan Cup 2020, hvor skøjteløbere fra hele Danmark var samlet i Hørsholm.

Artikelbanner 1

Katja Nielsen var den første, der konkurrerede. Hun er lige kommet i en ny række, Novice K2, men med flot indlevelse og smukke bevægelser fik hun 21,51 point og en 20. plads.

Om lørdagen gik det igen løs. Maiken Christensen, som konkurrerede i rækken Springs, fik sin person-bedste score på 21,43 point og en flot femteplads, kun 0,69 point fra en medalje. De lå tæt, men SOSNORD-løberen gjorde en flot indsats og blev den bedste løber fra Jylland og Fyn.

Maria Langagergaard, som lige har bestået sine mærker og dermed blevet konkurrenceløber, skulle for foørste gang ud i en Dan Cup-konkurrence sammen med sin klubkammerat Malene Christensen, der også stiller op i samme i Novice K1.

Malene har haft en knæskade, men er nu vendt tilbage til sporten igen. Hun fik en 19. plads og Maria en 28. plads.

Laura Dollerup havde en fantastisk opvarmning, da hun skulle på isen sidst på dagen. Efter den gode opvarmning var hun næsten sikret en medalje, men nerver og træthed spillede hende et puds under selve konkurrenceløbet. Desværre faldt hun i flere af sine spring og sluttede dermed på en 11. plads.

Om søndagen startede SOSNORD's yngste K-løber Annabel Bøger med at løbe sit program. Hun er en pige med gang i, og det afspejlede sig også i hendes program. Hun kom på en meget flot femteplads.

Wendell Hansson-Östergaard kunne træde op på sejrsskamlens næstøverste trin ved præmieoverrækkelsen og fik en flot sølvmedalje om halsen. Han havde publikum fra starten, men valgte under selve programmet at køre den sikre stil og ikke satse, hvilket betød, at guldmedaljen gik til en fire år ældre dreng.

Julia Nielsen er vendt tilbage til skøjtning efter to års pause. Hun er stærkere end nogensinde og løber sit program med stor indlevelse og karakter. Dagen bar dog præg af en smule nervøsitet, og det endte med en 15. plads. Hun startede sit program ud med en fantastisk energi, men hun havde dog svært ved at holde energiniveauet oppe, hvilket kunne ses i slutningen af programmet.. Træneren er dog ikke i tvivl om, at alle får lov til at se mere til Julia i fremtiden.

Næste weekend tager 14 løbere fra SOSNORD igen af sted til konkurrence. Denne gang er det Vojens, som skal indtages ved en FunSkate-konkurrence.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4