html_5 Dafolo A/S har ansat flere nye medarbejdere
Back
Mobiltop 1
11.12.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Dafolo A/S har ansat flere nye medarbejdere

Dafolo A/S på Suderbovej i Frederikshavn har de seneste uger ansæt flere nye personer.

Artikelbanner 1

Anne Sophie Engsig er tiltrådt som konsulent. Hendes primære opgave er afholdelse af kurser og teamsparringer med fokus på Co-teaching. Desuden vil hun være tilknyttet konsulentopgaver omhandlende Professionelle Læringsfællesskaber på skole- og dagtilbudsområdet.

Anne Sophie Engsig er uddannet folkeskolelærer med 14 års erfaring og har en baggrund som inklusions- og læringsvejleder i folkeskolen, hvor hun blandt andet har haft fokus på relationskompetence, klasseledelse og det inkluderende læringsfællesskab.

Derudover har hun arbejdet med etablering af vejlederkultur, systematik i arbejdet med indsatser gennem tydelige mål og evaluering samt med det fælles mindset i mødet med eleverne med fokus på at sikre fælles syn, sprog og tilgang. Uddannelsesmæssigt har Anne Sophie en pædagogisk diplomuddannelse som læringsvejleder samt diplommoduler med fokus på inklusionsområdet.

Jørgen Johannesen og René Larsen er tiltrådt som konsulenter i Dafolos digitale forretningsteam med fokus på produktion af arkivafleveringer af bevaringsværdige data for kommuner og andre offentlige myndigheder under hensyntagen til overholdelse af både persondataloven og arkivloven.

Jørgen Johannesen har flere års erfaring fra it-branchen og kommer fra KMD, hvor han arbejdede som SAP-konsulent.

René Larsen har arbejdet indgående med help desk og support og kommer fra en stilling som it-konsulent hos Biltema.

Lasse Markus Loukonen er tiltrådt som frontend-udvikler, hvor han har ansvar for udvikling af digitale selvbetjeningsløsninger i samarbejde med virksomhedens digitale udviklingsteam.

Han er uddannet cand.it i Interaktive Digitale Medier (IndiMedia) og har en professionsbachelor i webudvikling.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2