html_5 DESIGNA køkken vender tilbage i Frederikshavn
Back
Mobiltop 1
10.12.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

DESIGNA køkken vender tilbage i Frederikshavn

DESIGNA køkkenbutikken på Maigårdsvej i Frederikshavn lukkede i marts. Stor efterspørgsel og især markant tilgang af erhvervskunder gør, at butikken åbner igen - nu som en afdeling under DESIGNA Aalborg.

Artikelbanner 1

Stor kundetilgang og især vækst i erhvervskunder i og omkring Frederikshavn betyder nu, at DESIGNA Aalborg tager det logiske skridt og etablerer et showroom i byen – i samme lokaler, som husede den gamle butik.

– Vi har i de sidste seks måneder oplevet en markant stigning i både privatkunder og erhvervsprojekter i Frederikshavn og i de omkringliggende byer. Og da vi samtidig i butikken i Aalborg har en dygtig medarbejder, som selv er fra Frederikshavn og bosat i byen, var det oplagt for os at etablere en butik igen, så vores mange kunder nord for Limfjorden nemt kan komme til vores showroom, fortæller Johnny Thomsen, der er indehaver af DESIGNA Aalborg og snart også DESIGNA Frederikshavn.

Tilbagekomsten til Frederikshavn sker i tæt samarbejde med DESIGNA-kæden, som også ser gode muligheder for igen at få en stærk tilstedeværelse i den nordligste del af landet.

– Lukningen tidligere på året lå i naturlig forlængelse af vores overordnede strategi om at samle aktiviteterne i de større byer, hvorfra vi servicerer kunder i hele oplandet. Men det er også klart, at vi skal være, hvor kunderne er. Når vi oplever så markant tilgang især på projektdelen i Frederikshavn og omegn, skal vi naturligvis være i stand til at justere strategien og agere i forhold til det marked, vi opererer på, siger DESIGNA kædens administrerende direktør, Erik Høj.

Åbner i samme lokaler Butikken åbner i starten af januar 2020 og får adresse på Maigårdsvej 11 på samme adresse, hvor den tidligere DESIGNA butik lå. Og netop det har været medvirkende årsag til, at kæden hurtigt kan etablere sig i byen igen.

– Normalt skal man bruge en del tid på at klargøre et lokale, inden vi kan begynde at bygge udstillinger og indrette efter alle kunstens regler. Men i dette tilfælde kan vi flytte lige ind og har dermed kunnet fokusere fuldt ud på at designe udstillingerne, som bliver et flot udsnit af de mange muligheder, vi kan tilbyde, siger Johnny Thomsen.

Åbningen er planlagt til torsdag 2. januar, hvor den nye butik står klar til at tage imod eksisterende og nye kunder.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2