html_5 DM: Babeth Hansson-Østergaard vinder guld
Back
Mobil-stor 1
09.12.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

DM: Babeth Hansson-Østergaard vinder guld

Babeth Hansson-Østergaard fra Skøjte og Sports forening Nord i Frederikshavn vandt søndag guld i Novice-rækken ved de danske mesterskaber i kunstskøjteløb i Gentofte.

Artikelbanner 1

- Dansk Skøjte Union giver en vandrepokal til vinderen af Novice-rækken. Første gang denne pokal blev overrakt, var tilbage i 1999, så der er kommet mange navne på den siden. Det er ekstra stort for Skøjte og Sports forening Nord, da det er første gang, der er en løber fra foreningen, som kunne stille op i denne række, fortæller Rebekka Holm Rasmussen fra Skøjte og Sports forening Nord.

13 piger havde kvalificeret sig til at deltage i Novice-rækken. Babeth Hansson-Østergaard, som var den yngste deltager, kiksede lidt i både sine spring og pirouetter, men det lykkedes alligevel at få 36,32 point i det korte program og dermed snubbede hun førstepladsen foran den sjællandske mester Annaflora Jeppesen fra Herlev, som opnåede 28,68 point for sit korte program.

Søndag eftermiddag skulle Babeth Hansson-Østergaard skøjte sit lange program. Hun lavede igen en del fejl, men det gjorde hendes konkurrenter heldigvis også, så det lykkedes Babeth at gøre sit forspring større med hele 10,38 point ned til Annaflora Jeppesen på andenpladsen.

Babeth Hansson-Østergaard glæder sig nu til søndag 15. december klokken 15, hvor hun og alle hendes venner skal lave juleshow, som bliver sluttet af med et flot Lucia-optog på isen. Her er alle velkomne.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4