html_5 Bowlingherrer vinder lokalopgør mod Hjørring
Back
Mobiltop 1
02.12.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Bowlingherrer vinder lokalopgør mod Hjørring

I lørdags kom endelig sæsonens første hjemmekamp for bowlingklubben Stars & Strikes’ herrer i 2. division. Banerne i Skippergade dannede ramme om lokalopgøret mod Hjørring BC.

Artikelbanner 1

Kampen blev spillet over seks serier med tre doubler pr. serie og der var otte point at spille om i hver serie. Første serie gav sejre til to doubler, og i slutningen af serien forsøgte Rasmus Hansen at indhente de kegler, som den ene double var kommet bagud. Men syv strikes i træk og en score på 250 var ikke helt nok – derfor var stillingen 4-4.

I anden og tredje serie blev det igen til to double sejre i hver serie, men i begge serier vandt Stars & Strikes også de samlede kegler, da holdet havde hævet sit niveau, og Hjørring BC ikke væltede helt så mange kegler. Halvvejs igennem kampen havde Stars & Strikes således en føring på 16-8.

Hele fire serier over 200 blev det til i fjerde serie, hvilet resulterede i endnu otte point på kontoen. I femte serie kom der igen gang i Hjørring BC, som vandt to af doublerne. Heldigvis lavede Kim Nielsen en flot serie på 243, således at Stars & Strikes fik point for flest kegler. Stillingen var 28-12 inden den sjette og sidste serie.

Om det var trætheden, der meldte sig, vides ikke, men hjemmeholdet spillede sin dårligste serie til sidst. Samtidig kom der en god slutspurt fra udeholdet – godt ført an af Ole Jensen, som væltede hele 265 kegler. Resultatet blev to double sejre og flest kegler til Hjørring BC. Den samlede sejr gik dog til Stars & Strikes, som vandt kampen med 30-18. Samlet keglefald blev på 6.866 mod Hjørring BC’s 6.567.

Holdet bestod af:
Kim Nielsen (1.309 kegler på 6 serier)
Rasmus Hansen (1.208 kegler på 6 serier)
Claus Jørgensen (1.200 kegler på 6 serier)
Thomas Mølholt (1.094 kegler på 6 serier)
Jan Boye Nielsen (705 kegler på 4 serier)
Thomas Larsen (874 kegler på 5 serier)
Jens Thomsen (476 kegler på 3 serier)

I stillingen fastholder herrerne tredjepladsen i 2. division.

I Danmarksserien mødte Stars & Strikes' damer søndag Stenhuset fra Aalborg på hjemmebane. Kampen blev spillet over fire serier med to point pr. vundet serie samt to point for flest væltede kegler.

Der var vist ikke så meget andet at sige, end at damerne mødte en modstander, som var stærkere. Men ros til alle spillerne, som kæmpede det bedste, de havde lært.

Kampen endte med et nederlag på 0-10. Samlet keglefald blev på 2.307 mod Stenhusets 2.565.

Holdet bestod af:
Lene Jensen (638 kegler over 4 serier)
Alice Carlsen (614 kegler over 4 serier)
Birthe Skov Pedersen (554 kegler over 4 serier)
Dorte Bhutho (501 kegler over 4 serier)

Med nederlaget falder damerne fra tredje- til femtepladsen i Danmarksserien.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2