html_5 Peter E. Nielsen ikke længere medlem af C
Back
Mobiltop 1
01.12.2019 | Af: Michael Frederiksen

Peter E. Nielsen ikke længere medlem af C

Peter E. Nielsen - en af de mest erfarne byrådspolitikere i Frederikshavn Kommune - er ikke længere medlem af Det Konservative Folkeparti.

Artikelbanner 1

Hans brud med partiet er sket i stilhed, men af Frederikshavn Kommunes hjemmeside fremgår det, at Peter E. Nielsen ikke længere repræsenterer Liste C.

"Peter E. Nielsen, Upartisk" står der ud for indehaveren af Expert/Punkt 1 i Ålbæk.

Kanal Frederikshavn forsøgte lørdag at få en kommentar fra Peter E. Nielsen, men det har ikke været muligt at træffe ham.

Peter E. Nielsen er medlem af Økonomiudvalget samt Plan- og Miljøudvalget. Det ændrer hans nye politiske status ikke på.

Peter E. Nielsen er især kendt som byrådets vagthund i Ålbæk. Radiohandleren er til enhver tid klar til at kæmpe for sin hjemby.

Hans popularitet toppede i 2009, hvor han fik 1062 personlige stemmer ved kommunalvalget.

Fire år senere måtte han nøjes med 497 stemmer, men ikke desto mindre blev han her formand for Socialudvalget, da Venstre, Det Konservative Folkeparti og SF dannede "regering". Det siges, at Peter E. Nielsen endda var tæt på at blive borgmester i den dramatiske konstituering, som også går under navnet "Understed-kuppet".

I 2017 kunne Peter E. Nielsen glæde sig over fremgang, da 604 satte kryds ud for Det Konservative Folkepartis spidskandidat. Han har de seneste par år - som eneste konservative byrådsmedlem - trofast bakket det socialdemokratiske flertal op.

I juni i år stillede han op til folketingsvalget, hvor han fik 374 stemmer i Nordjylland.

Peter E. Nielsens brud med Det Konservative Folkeparti betyder, at partiet ikke længere er repræsenteret i Frederikshavn Byråd.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2