html_5 FfI's tophold vandt 30-28 efter god slutspurt
Back
Mobiltop 1
30.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

FfI's tophold vandt 30-28 efter god slutspurt

HÅNDBOLD: Det holdt hårdt, men FfI's herrer forsvarede deres førsteplads i 2. division med en sejr på 30-28 i lørdagens hjemmekamp mod Nøvling.

Artikelbanner 1

Kampen udviklede sig slet ikke, som FfI håbede. Hjemmeholdet skød i den grad gæsternes målmand varm. Spørgsmålet er, om landstræner Nikolaj Jacobsen finder plads til Nøvling-keeperen efter hans fantomkamp i Frederikshavn.

Stillingen ved pausen var 13-13, så der blev talt med store bogstaver i pausen i FfI's omklædningsrum.

Det hjalp til at begynde med. FfI kom foran med et par mål, men begyndte så igen at afslutte for dårligt. Det var guf for den velspillende Nøvling-målmand. Pludselig førte aalborgenserne med tre mål.

Det var åbenbart det, som skulle til for at vække FfI'erne. Pludselig gik de fra old boys til 2. divisionstempo og så gik det stærkt. FfI hentede Nøvling med 10 minutter og vandt 30-28.

- Nøvling havde stor ære af kampen. De spiller en klog kamp. Vi må erkende, vi ikke spiller en god kamp, men det er fortsat klasse at vinde kampe på en halvdårlig dag. Og når vi kigger på tabellen, kan vi glæde os over 18 point og en foreløbig førsteplads, siger sportslig leder Morten Frandsen Holmen.

Nu mangler FfI kun en kamp juleferien. Det er top- og lokalopgøret ude mod Hjallerup. Kampen spilles lørdag 7. december kl. 15.00.

- Der bliver tryk på mod de store oprykningsfavoritter fra Hjallerup, så vi kunne godt bruge noget hjælp på lægterne, lyder opfordringen fra Morten Frandsen Holmsen.

Dagens FfI-målscorere:
Casper Holmen 9
Steffan Stollig 6
Mads Espensen 5
Mikael Fellov 4
Daniel Holmen 2
Sebastian Andersen 2
Christian Lykke 1
Daniel Beith 1

Inden kampen blev Månedens Spiller i FfI kåret. Det blev Victor Severinsen fra U11-drenge.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2