html_5 Usædvanlig travl november i SOS Nord
Back
Mobil-stor 1
18.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Usædvanlig travl november i SOS Nord

November er i år en usædvanlig travl måned for for skøjtepiger og skøjtedrenge i Skøjte og Sports forening Nord

Artikelbanner 1

I fire ud af fem weekender i november er der forskellige konkurrencer, som medlemmerne deltager i.

2. november var der en privat klubkonkurrence i Herning, hvor Annabel Bøger, syv år, deltog som den eneste fra foreningen. Hun er vant til meget træning, og i ugerne op til konkurrencen fik hun lavet en del om på sit skøjteprogram, hvilket betød, at hun skulle have flere og svære elementer, spring og pirouetter med.

Annabel Bøger var meget nervøs på selve konkurrencedagen, men med stor støtte og en god opvarmning, både udenfor og på isen af sin træner, slappede hun mere af og løb et rigtig flot program, hvor hun landede alle sine spring, lavede mange rotationer i sine pirouetter og bare var "på".

Det var en stolt og glad Annabel Bøger, som ved konkurrencens slutning fik en flot guldmedalje om halsen.

9. og 10. november vandt Babeth Hansson guld i en konkurrence i Sverige. Hun var ellers i ugen op til konkurrencen uheldig at få et stræk i ryggen, men det lykkedes hende alligevel at slå sin personlige rekord.

I weekenden var det Jysk-Fynsk Mesterskab og Cup i Aalborg. Her havde Skøjte og Sports forening Nord fire løbere med.

Laura Dollerup løb sit bedste løb og fik personlig bedste med 24,44 point. Hun satte nye dobbelt spring i sit program, fik lavet flotte pirouetter og trin. De mange timers træning gav nu pote og hun vandt bronze.

Wendell Hansson-Östergaard var noget nervøs og løb ikke sit bedste løb, men han lykkedes alligevel at få ny personlig bedste på hele 33.91 point, hvilket sikrede ham en guldmedalje.

Maiken Christensen, som kun har skøjtet i SOS Nord i to uger, opnåede en 11 plads i det hårde startfelt i sin gruppe.

Babeth Hansson-Östergaard vandt for syvende gang guld ved de jysk-fynske mesterskaber. Hun lavede et flot langt program med to triple-spring. Også Babeth forhøjede sit personlige bedste i det lange program til 63.37 point.

I den kommende weekend skriver Skøjte og Sports forening Nord historie, da Dansk Skøjte Union (DSU) har tildelt den unge klub en Funskate-konkurrence. Dette er første gang, det skal holdes Frederikshavn.

Det er 150 deltagere. 26 af dem kommer fra SOS Nord. Alle er velkomne som tilskuere på lørdag fra kl. 10-20.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4