html_5 Nytårskoncert: Billetsalg begynder torsdag
Back
Mobiltop 1
12.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Nytårskoncert: Billetsalg begynder torsdag

Hun er uddannet klassisk sangerinde, har optrådt på flere af de store danske teatre, sunget for Den Fynske Opera, optrådt i store musicals som The Sound of Music og Phantom of the Opera, og så var hun med til den allerførste Nytårskoncert på Kappelborg i 2013. 

Artikelbanner 1

Lørdag 18. januar 2020 går den danske sopran, revy- og musical-sangerinde Lisbeth Kjærulff så igen på scenen til Nytårskoncerten. Denne gang som hovedsolist, men atter flot akkompagneret af Det Jyske Underholdningsorkester, de Nordjyske Strygere samt Skagens "eget" Klitkoret.

På scenen får hun desuden elegant selskab af det norske operatalent Hedvig Haugerud, som blæste publikum bagover, da hun for fuld udblæsning præsenterede sin kunnen i sommer under Opera Masterclass på Kappelborg.

Billetsalget, som de tidligere år er gået meget stærkt, begynder torsdag 14. november kl. 14.00 på Skagen Turistbureau, og på kappelborgskagen.dk samme dag kl. 16.

- Til Nytårskoncerten 2020 kigger vi ud i den store verden – til Saigon, New York, Salzburg og Wien, lyder det fra den særlige nytårskoncertkomité, der foruden kulturhusleder Lars Ilum består af operasanger og Skagensambassadør Jens-Christian Wandt samt dirigent Vagn Egon Jørgensen.

- Publikum kan glæde sig til højdepunkter fra både musical- og operetteverdenen. Fra sangen "The Sound of Music" fra musicalen af samme navn til den østrigske komponist Franz Lehars "Vilja-lied" fra operetten "Den Glade Enke". Koncerten bliver igen en flot musikoplevelse og en festlig start på det nye år, siger de.

Som vanligt er det Jens-Christian Wandt, der som konferencier binder koncerterne sammen, og sammen med Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske Strygere - under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen - og Klitkoret - under musikalsk ledelse af Tove Therp og Agnethe Harding - giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2