html_5 Kristian Jensen og WH accepterer karantæne
Back
Mobiltop 1
22.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Kristian Jensen og WH accepterer karantæne

- Alle, som kender mig, ved, at jeg er en rar person, som ikke vil nogen noget ondt. Hændelsen i fredags ved jeg udmærket godt er uacceptabel og ikke hører hjemme i ishockeysporten.

Artikelbanner 1

Sådan lyder Kristian Jensens første reaktion, efter at ishockeyspilleren fra Frederikshavn White Hawks søndag blev idømt hele 17 spilledages karantæne. Det vil sige, at han ikke må spille på denne side af 1. december.

- Jeg var meget frustreret i situationen, og alt skete så hurtigt. Jeg opdagede ikke, at hjelmen var røget af Lucas, da jeg gav ham et slag, og jeg nåede ikke at tænke. Det er dog ingen undskyldning, og jeg er meget ked af, at Lucas kom til skade. Jeg ønsker ham kun det bedste og god bedring, siger Kristian Jensen i en udtalelse på White Hawks' hjemmeside.

Kristian Jensen slog den 18-årige Odense-spiller i hovedet, mens fynboen lå på isen uden hjelm.

White Hawks pointerer, at klubben tager klart afstand fra sådanne handlinger på isen. Både Kristian Jensen og klubben accepterer karantænens ordlyd og længde og vil derfor ikke anke den. Begge parter tager den til efterretning, og klubbens håndtering overfor Kristian Jensen er en personalesag og forbliver et internt anliggende.

White Hawks - uden Kristian Jensen - besejrede i dag det danske U20-landshold med 6-3 i en træningskamp i Nordjyske Bank Arena.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2