html_5 Flere foreninger klar til at købe Det Røde Klubh
Back
Mobiltop 1
12.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Flere foreninger klar til at købe Det Røde Klubhus

Både MultiCenter Frederikshavn og FfI Fodbold udtrykker interesse for at købe Det Røde Klubhus ved siden af Frederikshavn Stadion.

Artikelbanner 1

I går besluttede Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune, at huset skal sælges. Allerede i dag melder to købere sig på banen.

- Foreningen bag MultiCenter Frederikshavn ønsker at byde ind på Det Røde Klubhus for dermed at komme i dialog om den fremtidige brug af Frederikhavn Stadion og arealerne omkring den sydlige del af Arena Nord, hvortil planerne om etablering af et nyt multicenter politisk og administrativt er henvist, oplyser Henrik Carlsen på vegne af bestyrelsen i MultiCenter Frederikhavn.

Fire foreninger dannede midt i august officielt foreningen MultiCenter Frederikshavn. Det drejer sig om Frederikshavn Firmaklubber, JAM Frederikshavn Cheerleaders, DanceStudio og Gymnastikforeningen FG90.

FfI Fodbold, som i dag bruger klubhuset, når klubben spiller kampe på Frederikshavn Stadion, er også klar til at kigge nærmere på mulighederne for at købe Det Røde Klubhus.

- Jeg er, ligesom mange frederikshavnere, rigtig glad for, at der nu kommer en afklaring på det ikoniske røde klubhus' fremtid. FfI Fodbold har haft glæde af det i mange år, og jeg håber og tror på, at der nu kommer en god løsning, som fodboldspillere, tilskuere og frederikshavnere kan være godt tjent med. Vi er i hvert fald meget interesseret i at overtage huset. Det er den rigtige beslutning set i lyset af vores fortid, nutid og den lovende fremtid, udtaler formand Anders Brandt Sørensen, FfI Fodbold, til Kanal Frederikshavn.

MultiCenter Frederikshavn har gennem længere tid ført forhandlinger med politikere og Arena Nords bestyrelse, og der arbejdes nu konkret med planer om udbygning af sydsiden af Arena Nord. Det vil sige i det store grønne område bag tribunen på Frederikshavn Stadion.

- Med ønsket om en positiv dialog for udvikling af fremtidige fritidsfaciliteter i Frederikshavn by ser vi frem til at modtage materiale om forpligtigelser og krav ved en eventuel fremtidig overtagelse af Det Røde Klubhus og de omkringliggende arealer, fremgår det af en mail, som Henrik Carlsen i dag har sendt til blandt andre borgmester Birgit S. Hansen.

Syvstenhallen blev sidste år solgt for en krone.

- Vi giver gerne mindst to kroner for Det Røde Klubhus, smiler Henrik Carlsen, der også "sagtens kan forestille sig", at MultiCenter Frederikshavn og FfI Fodbold går sammen om at købe huset.

- For bestyrelsen er det vigtigste at drøfte de politiske ønsker om fremtiden for området, som er blevet anvist MultiCentret, før bygninger og arealer sælges ud i mindre andele, pointerer Henrik Carlsen, der er formand for Frederikshavn Ungdoms Fællesråd.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2