html_5 Står klar med åbne arme - uanset niveau og alder
Back
Mobiltop 1
20.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Står klar med åbne arme - uanset niveau og alder

Efter en god sommerferie ruller håndbolden igen i FfI. Spillere, trænere og ledere har fået ladet batterierne op og er nu klar til at tage hul på en masse sjove og lærerige timer på halgulvet.

Artikelbanner 1

Forrige weekend mødtes alle ungdomstrænere til en fælles temadag. Her var gamle og nye trænere samlet for at lægge planer for sæsonstarten. Der blev også snakket planlægning/indhold af træning - afsluttende med et praktisk forløb i hallen med U13/U15 som "prøvekaniner".

- Trænerne var ivrige observatører. Det var en rigtig god dag for alle, siger sportslig koordinator i FfI Håndbold, Morten Frandsen Holmen.

Mandag 12. august skød FfI sæsonen i gang med første træning, og nu her en uge efter, har alle hold fra U11 til seniorer været i aktion.

- Og hvilken start det er blevet. Spillerne har været fulde af forventning og glædet sig til at komme i gang. Trænerne har været topmotiverede. Det har betydet fede og sjove træninger rundt om i hallerne. Vi har været mange spillere til træning på de forskellige hold, og vi ser også en del nye ansigter, hvilket glæder os, udtaler Morten Frandsen Holmen.

Den kommende tid står på mere træning, træningskampe og sjove ture til opstartsturneringer i Ribe og Kolding og på Sjælland. U15 piger/drenge og U19 piger skal ud og spille kvalifikation til 2. division. For trænerne står den på samme aktivitet som spillerne og derudover er der interne kursuser én gang om måneden.

- Vi skal sørge for, at vores spillere får de bedste betingelser for at udvikle sig i et godt og varierende træningsmiljø. Vi glæder os til fortsættelsen med dem, som allerede er i gang med at spille håndbold, men vi vil rigtig gerne have flere at dele de fede oplevelser med. Så hvis der går nogle derude, som har spillet, eller nogen, som har lyst til at prøve verdens bedste sport, så er det bare at komme og være med. Vi står klar med åbne arme - uanset niveau og alder, lover Morten Frandsen Holmen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4