html_5
Back
Mobiltop 1
14.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Ja blev til nej, da Louise ville bade topløs i Sæby

24-årige Louise Hasselgren fik i første omgang lov til at bade topløs i Sæby Svømmebad, men piben fik en anden lyd, da hun i går dukkede op i svømmehallen, skriver B.T.

Artikelbanner 1

Inden hun tog i Sæby Svømmebad med sin mand, ringede hun for at sikre sig, at hun måtte bade topløs. Det fik hun bekræftet.

Louise Hasselgren blev dog bedt om at tage en top på, da hun ankom til Sæby Svømmebad. Hun have dog ingen med, så derfor blev hun tilbudt at låne en top af svømmehallen eller få pengene tilbage for entréen - mod at paret forlod svømmebadet igen.

- Jeg har ikke lyst til at have andres tøj på, så derfor ville jeg ikke låne en top af dem, siger Louise Hasselgren til B.T.

Direktør i Sæby Svømmebad, Jeppe M. Jacobsen, bekræfter forløbet.

- Vi har en lang række gæster, der alle sammen helst skal have en god oplevelse hos os. Vi har også mange unge badegæster, som vi gerne vil vise hensyn, og så har vi måske været lidt for "large" i telefonen, da hun spørger, om hun må bade topløs hos os, udtaler Jeppe M. Jacobsen til B.T.

Louise Hasselgren er utilfreds med den behandling, hun har fået i Sæby Svømmebad, og direktøren erkender, at der ikke er nogen nedskrevne regler i svømmebadet, som forbyder topløs badning.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4