html_5 'Pæn' tyv stjal taske fra 83-årig kvinde i Føte
Back
Mobiltop 1
13.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

'Pæn' tyv stjal taske fra 83-årig kvinde i Føtex

En 83-årig kvinde fra Frederikshavn fik i går stjålet sin tegnebog, mens hun handlede i Føtex i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Tyveriet fandt sted kort efter kl. 17.00. Den ældre kvinde befandt sig i kosmetikafdelingen, hvor hun flere gange oplevede, at en yngre kvinde stødte ind i hende.

Til stor ærgrelse for den 83-årige kvinde opdagede hun, at hendes rygsæk var blevet åbnet, og herfra var hendes tegnebog forsvundet.

Kvinden oplyser til Nordjyllands Politi, at hun mistænker en "udenlandsk yngre kvinde på 20-25 år". Hun beskrives som "mørkhåret og pæn". Hun havde mørk jakke på og var ifølge den ældre kvinde "varmt klædt på i forhold til årstiden".

Politiet hører gerne fra dig på 1-1-4, hvis du har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af dette tyveri.

Døgnrapporten fortæller også om et indbrud i Strandby. Mandag kl. 05.18 gik alarmen hos J.L. Marine, Sildevej 16.

En rude i bagdøren til virksomhedens butik blev knust. Herefter kunne tyven nemt åbne døren, men umiddelbart er der ikke stjålet. Faktisk ser det ud som om, at tyven ikke har været inde i butikken.

Mandag aften kort før kl. 23.00 udbrød der brand i en campingvogn på en campingplads i Skagen. Patruljen på stedet kunne oplyse, at ilden var opstået i en elpatron til campingvognens vandforsyning.

Ejeren af campingvognen forsøgte at slukke ilden, men det lykkes ikke. Campingvognen udbrændte totalt, og ejeren måtte en tur forbi skadestuen til observation for røgforgiftning. 


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2