html_5 Forlaget Tro-fast i Strandby fylder 20 år
Back
Mobiltop 1
13.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Forlaget Tro-fast i Strandby fylder 20 år

Lørdag 7. september fejrer det lokale Strandby-forlag Forlaget Tro-fast sit 20 års jubilæum på Frederikshavn Bibliotek.

Artikelbanner 1

Forlaget, der ejes af Dorte Bhutho, har i nu 20 år udgivet bøger om hundes adfærd og om kristen tro og teologi.

Der inviteres til reception kl. 11.00-13.00, hvor der bydes på en lille forfriskning, og der er mulighed for at møde flere af forlagets forfattere, blandt andet den berømte hundepsykolog Anders Hallgren og samtalecoach og doktor i etologi Kerstin Malm. Disse to holder desuden foredrag fra kl. 14.00.

Billetterne til foredraget koster 200 kroner og kan købes i Forlaget Tro-fast's webshop www.tro-fast.dk.

Helle Frandsen og læsehunden Alfred vil også være til stede, og hvem ved, om der måske bliver en lille historie til Alfred? Hvis det er ulve, der har ens interesse, er der også mulighed for at møde Freddy Worm Christiansen, som har levet sammen med ulve en stor del af sit liv og skrevet bogen "Hundes og ulves adfærd".

Ved receptionen vil man også kunne møde forfatteren til forlagets nyeste bog "Hunde er vel også en slags mennesker", Poul Malmkjær - filmhistoriker, forfatter og tidligere TV-vært. Her er vi ovre i den skønlitterære genre, da der er tale om en stor coffeetable-book.

På jubilæumsdagen åbner Café Victor, Danmarksgade 39 i Frederikshavn, en ny udstilling med et udvalg af Flemming Damskovs illustrationer til forskellige udgivelser på Forlaget Tro-fast.

Forlagets ejer, Dorte Bhutho, glæder sig til at møde rigtig mange af sine "Tro-faste læsere" og giver desuden 20 procent rabat på alle bøger på denne dag. Hun oplyser, at der ikke er mange billetter tilbage til foredragene, men hvad der eventuelt måtte være til overs, vil blive solgt på dagen efter "først til mølle"-princippet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2