html_5 Vellykket springstævne i Frederikshavn Rideklub
Back
Mobiltop 1
12.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Vellykket springstævne i Frederikshavn Rideklub

Frederikshavn Rideklub afviklede i weekenden distriktsstævne i spring for hest og pony. Klubben lagde ud med hesteklasser fredag og lørdag og ponyklasse lørdag og søndag.

Artikelbanner 1

Rigtigt mange ryttere fra Nordjylland valgte at tage turen med hestetraileren til Frederikshavn for at bruge den sidste weekend i skolernes sommerferie på at dyste om rosetterne på springbanen.

Næsten 200 starter blev det samlet til henover de tre dage, hvilket klubbens stævneudvalg er yderst tilfreds med.

- Vi er meget glade for den store tilslutning til stævnet og med, at alt forløb planmæssigt, ikke mindst takket være de mange frivillige i klubben, der arbejdede sammen om at få det hele til at klappe. Det har været en rigtig god weekend, udtaler Helene Arvidson på vegne af klubbens stævnudvalg.

Op til stævnet blev vejrudsigten fulgt med spænding, da der var varslet lyn og torden, men heldigvis blev det bare til lidt regnbyger. og solen viste sig også ind imellem.

Frederikshavn Rideklub er nu topklar til sensommeren og det forestående DM i ponydressur for hold, som klubben holder for 10. år i træk i dagene 12.-15. september 2019. Alle er velkomne til at kigge forbi. Se mere på klubbens hjemmeside.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4