html_5 Syng dig glad: Bykoret klar til efterårssæsonen
Back
Mobiltop 1
13.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Syng dig glad: Bykoret klar til efterårssæsonen

"Syng dig glad". Det er titlen på en sangbog af ældre dato og kunne være mottoet for det korarbejde, der foregår i Frederikshavn Bykor. 

Artikelbanner 1

Onsdag 21.august kl. 19.00 indleder Frederikshavn Bykor efterårssæsonen, og har du lyst til at deltage i et musikalsk fællesskab omkring det at synge i kor, er du meget velkommen til at møde op og få del i den sangglæde, koristerne oplever under korøvningen.

Bykoret ledes af organist Søren Rasmussen, Abildgård Kirke, der har stor erfaring i kordirektion. Korøvningen foregår i kælderen i Abildgård Kirke hver onsdag kl. 19.00.

Efterårssæsonen byder på mange spændende musikalske oplevelser. I september sætter Bykoret således et punktum for samarbejdet med Skørping Sangkor ved opførelsen af "I det fri" med tekst af Kaj Munk og sat i musik af Erling Kullberg i Skørping Nykirke.

At samarbejde med et andet kor er altid en udfordrende og givende opgave for et kor, og i efterårssæsonen indleder Bykoret et samarbejde med Abildgård Kirkes kirkekor om en koncert ved Alle Helgen i Abildgård Kirke.

Først i maj afsluttede Bykoret forårssæsonen med en meget velbesøgt koncert på Bangsbo Museum, og Bykoret håber at kunne fortsætte successen ved en koncert sidst i november på Bangsbo Museum, hvor publikum præsenteres for et genhør med nogle af julens kendte toner.

Og endelig er der de traditionelle julekoncerter, hvoraf den ene finder sted i Frederikshavn Kirke, så der venter Bykoret en travl og spændende sæson.

Koristerne i Bykoret glæder sig til at byde alle sangglade velkommen og ser frem til 21. august.

Yderligere oplysninger kan fås hos korets formand Ingrid Madsen på tlf. 40 37 39 17 eller mail.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2