html_5 Vandfly til Skagen koster 2900 kr. i Hellerup-ugen
Back
Mobiltop 1
15.07.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Vandfly til Skagen koster 2900 kr. i Hellerup-ugen

Uge 29 er kommet flyvende fra start i Skagen. Et vandfly har hele ugen rute direkte fra København, så turisterne kan komme hurtigt frem.

Artikelbanner 1

Skagens indbyggertal mangedobles hvert år i uge 29, og mange af gæsterne har masser af penge, som de gerne bruger på toppen af Danmark. Derfor vil byens restauranter og hoteller gøre så meget som muligt for, at turisterne nemt kommer til byen.

I år tilbydes turisterne en ny transportmulighed. De kan flyve direkte fra København til Skagen. En tur, der tager en time, og som bliver fløjet af det aarhusianske vandflyselskab, Nordic Seaplanes.

- Vi tester i år, om det her kan bære. Vi har en forretningsrute fra Aarhus til København, men den er der ikke nogen, der bruger om sommeren, så nu leder vi efter alternative indtjeningsmuligheder. Nu vil vi se, om det kan lade sig gøre her, og så kan det være, at vi udvider til næste år, siger Lasse Rungholm, der er direktør ved Nordic Seaplanes, til TV2 Nord.

Flyet flyver normalt mellem København og Aarhus, men i uge 29 tilbydes den nye rute, som kun er planlagt til at flyve indtil fredag 19. juli. Den første flyvning var mandag aften, hvor flyet lettede fra København 18.15 og landede i Skagen en time efter.

Resten af ugen vil der være mulighed for at flyve fra Skagen til København om morgenen og fra København til Skagen om aftenen. Prisen for flyturen starter på 2900 kroner for en enkeltbillet.

En pris, der ikke er tilfældig. En stor del af de turister, der valfarter til Skagen i uge 29, kommer nemlig fra Hellerup, som har postnummeret 2900.

Nordic Seaplanes vil også tilbyde sightseeingture over Skagen, Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke i hele uge 29.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4