html_5 Hærværk på værtshus og ung narkobilist fra Sæ
Back
Mobiltop 1
15.07.2019 | Af: Michael Frederiksen

Hærværk på værtshus og ung narkobilist fra Sæby

Hærværk på værtshus, endnu et indbrud samt en sprit- og narkobilist. Sådan lyder nogle af sagerne på weekendens døgnrapport, når det gælder Frederikshavn Kommune.

Artikelbanner 1

En 40-årig polak begik fredag aften hærværk på Tordenskjoldskroen i Lodsgade. Manden havde været på kroen i nogle timer, da han af ukendte årsager rykkede nogle vandrør fra hinanden på toilettet. Det betød, at der fossede vand ud. Polakken forklarede politiet, at der var tale om et "uheld".

Ligeledes fredag aften blev en 19-årig narkobilist stoppet på Hjørringvej i Frederikshavn. Den unge mand, som kom fra Sæby, havde også en klump hash på sig.

Fredag aften bød desuden på en spritbilist i Brønden. En rutinekontrol viste, at en 57-årig mand fra Dybvad havde drukket andet en vand og juice, inden han satte sig ind bag rattet i sin bil.

En familie på Englund i Frederikshavn havde indbud i perioden fra fredag kl. 16.30 til lørdag kl. 12.00. Tyvene kom ind ved at brække et vindue op. Der er stjålet tre bærbare computere.

Politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, der også dækker Brønderslev Kommune, oplyser, at der i weekenden endvidere er anmeldt tre indbrud i Hjallerup og to i Brønderslev.

Rækken af indbrud i Vendsyssel begyndte i sidste weekend, og det er især gået ud over familier, som er på ferie.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4