html_5 IDEmøbler Frederikshavn skifter navn til ILVA
Back
Mobiltop 1
15.07.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

IDEmøbler Frederikshavn skifter navn til ILVA

I disse dage skifter IDEmøbler Frederikshavn navn til ILVA. Butikkens nye navn bliver fejret med 10 procent ekstra rabat på alt i butikken fra fredag 26. til søndag 28. juli.

Artikelbanner 1

Bolighuset på Knivholtvej 1 hedder ikke længere IDEmøbler. Både logo og indretning er i fuld gang med en større opdatering, og sortimentet af møbler og boligtilbehør bliver løbende både større og bedre. Kunderne kan se frem til at besøge et nyt og endnu bedre bolighus, hvor kunden altid er i fokus.

- Vi glæder os meget til at vise vores nye bolighus frem. Jeg står klar sammen med butikkens velkendte personale og byder velkommen til både nye og gamle kunder, som selvfølgelig kan forvente den samme gode service som altid – nu i ILVA, siger butikschef i ILVA Frederikshavn, Frank Willy Mogensen.

Sammenflytningen af bolighuset i Frederikshavn er sket som et led i en større strategisk omlægning, hvor alle ILVAs og IDEmøblers bolighuse bliver samlet under samme navn.

- Vi har samlet alt det bedste fra IDEmøbler og alt det bedste fra ILVA, og det har vi nu forenet i et indbydende bolighus, hvor vi kan tilbyde vores kunder et imponerende udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet, siger CEO, Rami Jensen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4