html_5 Privatskolen i Jerup skal have ny skoleleder
Back
Mobiltop 1
15.07.2019 | Af: Michael Frederiksen

Privatskolen i Jerup skal have ny skoleleder

Privatskolen i Jerup skal have ny skoleleder. Ifølge bestyrelsesformand Nina Jensen har skolen valgt at stoppe samarbejdet med Duncan Kirkby, fordi skolen ønsker en anden profil.

Artikelbanner 1

Duncan Kirkby har været leder på Privatskolen i Jerup siden januar 2018, hvor han afløste Katrine Bagnkop.

- Beslutningen er taget i overensstemmelse med Duncan Kirkby. Vi har brug for en skoleleder, som er bedre kvalificeret. Det vil sige, at vi først og fremmest leder efter en person med skole- og lærererfaring, oplyser Nina Jensen til Kanal Frederikshavn.

Duncan Kirkby tådte til, da Privatskolen i Jerup pludselig stod uden leder efter kun få måneders levetid. Skolen er på to år vokset fra 23 til 42 børn. De kommer fra Jerup, Frederikshavn, Strandby, Ålbæk, Øster Holmen og Skagen.

- Vi har en fantastisk skole, hvor børnene passer på hinanden, og vi har flere eksempler på elever, som har haft en svær skolegang, men får det meget bedre, når de begynder hos os, siger Nina Jensen.

Ansøgningsfristen udløber 26. juli

- Vi søger en leder med gå på mod, som brænder for udvikling og har hjertet med i sit arbejde. Ud over erfaring med skoleledelse håber vi også at finde en person, der har erfaring med økonomi, oplyser bestyrelsesformanden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4