html_5 Socialdemokrater, husk nu jeres valgløfter
Back
Mobiltop 1
09.07.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Socialdemokrater, husk nu jeres valgløfter

Klaus Hjulmand, Frederikshavn, har skrevet dette indlæg: Det er sommer, og vi nyder i Nordjylland besøg fra mange turister. Besøgene minder os også om det akutte behov for en vejudvidelse ved Skagen og den længe ventede 3. Limfjordsforbindelse.

Artikelbanner 1

Nu vil mange nok tænke, det er rigtigt, men de forbedringer er jo vedtaget af den "gamle regering + DF", og flere socialdemokratiske folketingskandidater forsikrede os jo om, at det ville ikke blive et problem. Det ville blive igangsat af en rød regering.

Bjarne Laustsen stod oven i købet i "Det Sidste Ord" på TV2 Nord og garanterede den 3. Limfjordsforbindelse uden brugerbetaling dagen før valget.

Trafikminister Benny Engelbrecht har nu, ikke overraskende, meldt ud, at han vil begynde helt forfra i fordelingen af midlerne til trafikforbedringerne. Sådan er det jo, når der skal indfries løfter fra en dyr valgkamp, og man har lovet langt mere, end man har råd til.

Jeg forventer, at alle socialdemokrater valgt i Nordjylland husker, hvorfor de er valgt i Nordjylland, husker deres valgløfter og viser, at det ikke kun er i valgkampen, de tænker nordjysk.

Der er en meget stor risiko for, at vejudvidelsen ved Skagen igen bliver syltet og den 3. Limfjordsfornbindelse igen skudt til hjørne. Det kan vi som landsdel ikke leve med. Vi skal sammen sikrer trafiksikkerhed og udvikling i Nordjylland.

Der bør også være nogle socialdemokratiske borgmestre i Nordjylland, som kan påpege det nødvendige i disse vejforbedringer. Eller er det også kun tomme ord i en valgkamp, når der skal støttes op om folketingskandidaterne?


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2