html_5 22-årig islænding skifter til Vendsyssel Håndbo
Back
Mobiltop 1
09.07.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

22-årig islænding skifter til Vendsyssel Håndbold

Den 22-årige islænding Harpa Brynjarsdóttir flytter efter sommerferien til Aalborg og skifter i den forbindelse til Vendsyssel Håndbold, der spiller i 1. division.

Artikelbanner 1

Harpa Brynjarsdóttir skal studere i Aalborg, hvor hun skal bo sammen med sin kæreste, som spiller i Aalborg Håndbold. Hun har i flere omgange trænet sammen med Vendsyssel, når hun har været på besøg i Nordjylland.

- Derigennem har vi set hende flere gange og fået et godt indtryk. Harpa har på Island spillet for UFM Selfoss siden 2013. Vi ser frem til at tilknytte Harpa til truppen og er sikker på, hun vil passe godt ind i den trup, vi har fået sammensat, siger direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold.

Harpa Brynjarsdóttir kommer ifølge Jan Hansen med alt det gode, vi forbinder med Island.

- Et enormt fighterhjerte, masser af udstråling og en yderst ydmyg tilgang til tingene. Og så er hun bare en sød pige, der har en dejlig positiv og smittende adfærd. Disse egenskaber bliver en gevinst for truppen, og hun kommer til at supplere rigtig fint i vores bagkæde, hvor hun med fart og kompromisløshed vil passe rigtig godt ind, vurderer direktøren.

Harpa Brynjarsdóttir glæder sig til at spille i Vendsyssel Håndbold.

- Jeg bliver en del af en fantastisk trup. Det bliver en spændende sæson med et hold, som består af mange dygtige spillere. Jeg tror på, vi kommer til at spille godt håndbold og vinde mange kampe, udtaler islændingen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2