html_5 Ny børneguide klar til sommer i Skagen
Back
Mobiltop 1
16.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny børneguide klar til sommer i Skagen

Sommerferien står snart for døren, og igen i år tilbyder Turisthus Nord børneguidede ture i Skagen. Allerede nu er den nye børneguide i fuld gang med at planlægge sommerens ture, og hun glæder sig til at møde en masse ferieglade børn. 

Artikelbanner 1

Sandra Cecilie Bering Tietze er årets nye børneguide. Hun er 21 år med dybe rødder i Ålbæk og Nordjylland. Sandra har været meget i Skagen igennem hele barndommen, så Skagen er på mange måder lig med barndomsland.

Interessen for formidling til børn er stor hos den nye børneguide – efter endt gymnasieuddannelse tog Sandra Cecilie Bering Tietze derfor en guideuddannelse som børneguide på Mallorca, og den uddannelse bragte både spændende udfordringer og skønne oplevelser. Hun har således en god erfaring som børneguide og hun glæder sig til at møde en masse ferieglade børn i løbet af sommeren:

- Jeg glæder mig til at være børneguide i Skagen og til at vise alt det frem, som jeg synes er fedt. At være børneguide er enormt givende, for børn er altid umiddelbare uden filter og deres begejstring er meget smittende, siger Sandra Cecilie Bering Tietze.

Sommerens børneguidede ture starter allerede 25. juni, og der er to ture som man kan tilmelde sig:

? Opdag Skagen Havn - sjov for børn
? På ravjagt - hyggetur for børn

Begge ture er meget populære, og der er masser af spændende oplevelser og ting at lære for børnene.

- Vi skal på opdagelse på Skagen Havn, på fiskeauktion samt lære om fiskeri og fiskene i farvandet omkring Skagen. Her kommer vi om bag kulisserne og ser hvad der sker på havnen, fortæller Sandra Cecilie Bering Tietze.

Udover turen på havnen kan børnene også tage med på ravsafari, hvor de kommer på en vaskeægte ravjagt ved Danmarks nordligste punkt. Her lærer børnene at lede efter havets guld og andre spændende skatte fra havet.

Der bliver kort sagt masser af skønne ferieoplevelser i Skagen for store og små her i sommer, og netop sommer i Skagen – det er for Sandra Cecilie Bering Tietze forbundet med Solnedgangspladsen, store is, musik i gaderne og masser af mennesker.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4