html_5 Jens Lorenzens perfekte punktum i IF Skjold Sæby
Back
Mobiltop 1
15.06.2019 | Af: Christopher Høeg, Mike Grey og Michael Frederiksen

Jens Lorenzens perfekte punktum i IF Skjold Sæby

- Det perfekte punktum, smilte 30-årige Jens Lorenzen, da IF Skjold Sæby lørdag eftermiddag rykkede op i Danmarksserien.

Artikelbanner 1

Midtbanespilleren stopper fodboldkarrieren nu. Han har spillet fodbold i Sæby i 25 år. I 2006 debuterede han på førsteholdet, som dengang spillede i serie 3. Nu er det slut. 13 år efter sin debut rykkede Jens Lorenzen op i Danmarksserien, og det var første gang i karrieren, at han rykkede op på hjemmebane.

Han mente, at Sæby burde have været foran med 3-0 efter 20 minutter, men det skete ikke, og så blev resten af første halvleg en noget nervøs affære, men føringen kort før pausen hjalp. Randers Freja udlignede til 1-1 i begyndelsen af anden halvleg, men Sæby vandt 2-1, og kort før tid blev Jens Lorenzen udskiftet.

- Det var en mærkelig, men også helt fantastisk følelse. Det var jo slutningen på min karriere herude i Sæby, hvor jeg har spillet, siden jeg var fem år. Jeg har været med i tykt og tyndt og hele vejen op, så det var vemodigt, og folk var også fine til at give mig en stor klapsalve. Der sad et par tårer i øjenkrogen. Det var et stort øjeblik, sagde Jens Lorenzen.

Han bliver i august far for anden gang, og derfor er det nu slut med fodboldkarrieren, men han åbner dog en dør på klem.

- Lige nu trækker jeg stikket og koncentrerer mig om familien og mit arbejde, hvor jeg også har travlt. Men når børnene bliver større om nogle år, må jeg se, hvad der er tid til. Skal jeg nogensinde engagerer mig igen i klubfodbold, er det selvfølgelig heroppe, for det er her mit hjerte er, selv om jeg ikke er bosiddende i byen.

Træner Nikolaj Dorff var glad og stolt efter det flotte punktum på sæsonen, som begyndte i marts med en storsejr over Hobro IK.

- Vi vidste, vi skulle rigtig godt fra start. Havde vi tabt den første kamp til Hobro, havde det været et helt andet scenarie, men det ville vi ikke, sagde Sæby-træneren.

Han er stolt over den måde, som spillerne har tacklet sæsonen på.

- Det er altid fokus på at vinde kampene, men vi talte mere om holdets præstationer og opgaverne for den enkelte spiller. Det har været vigtigt, at den enkelte spiller løste de opgaver, udtalte Nikolaj Dorff efter oprykningen.

Han glædede sig over den spillemæssige indsats i oprykningsgyseren.

- Vi havde 600 mennesker, som støttede os, og de skulle bare honoreres. Det betyder noget for mig, at vi spillede det fodbold, vi gerne vil.Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4