html_5 Sommerens festligste løb: Nyt roséløb i Skagen
Back
Mobiltop 1
15.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Sommerens festligste løb: Nyt roséløb i Skagen

Som fejring af 10 året for Skagen Marathon lanceres nu et nyt sommerløb i uge 29: Roséløbet.

Artikelbanner 1

Løbet er tænkt som et festligt sommerevent, hvor deltagerne oplever Skagen, samtidig med at man får motion, god stemning og kold rosé undervejs. Det er Skagen Marathon og Coast2Coast, der står bag løbet.

Uge 29 i Skagen er lig med god stemning, højt humør, skønne oplevelser – og nu også Roséløbet. Løbet finder sted onsdag 17. juli, og tidsrammen er maksimalt to timer. Her kan man få en totaloplevelse, hvor motion, kultur og rosé går op i en højere enhed.

Selvom det er et roséløb, er deltagerne også velkomne til at gå undervejs. Derfor kan man vælge mellem Walk & Rosé eller Run & Rosé. Starten går ved Hyttefadet i Gl. Skagen. Her udleveres løbsfolder med rutekort, samtidig med at der skåles i rosé.

Kl. 11 sendes alle afsted – der er ikke en fast rute, men seks depoter ved attraktioner/pejlemærker, inden deltagerne skal være i "mål" ved Kulturhus Kappelborg senest kl. 13.

Løbets seks depoter tages i den rækkefølge, som man selv foretrækker: Skagen Odde Naturcenter, Vippefyret, Auktionshallen, Kystmuseet, Haven ved Anchers Hus samt parkeringspladsen ved Den Tilsandede Kirke.

Undervejs kan deltagerne nyde byen, naturen og den kølige rosévin.

Se tilmelding og rutebeskrivelse her.

Roséløbet er tænkt som en del af fejringen af Skagen Marathons 10-års jubilæum, derfor får alle deltagere i Roséløbet 10 procent i rabat ved tilmelding til Skagen Marathon.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4