html_5 FfI Håndbold med mere fokus på fysisk træning
Back
Mobiltop 1
12.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

FfI Håndbold med mere fokus på fysisk træning

FfI Håndbold øger fokus på fysisk træning og har i den anledning indledt et samarbejde med Crossfit Frederikshavn for sæsonen 2019-2020.

Artikelbanner 1

- Vi har som klub et klart mål om, at vi i fremtiden vil have minimum et hold i alle ungdomsrækkerne og minimum et divisionshold på dame- og herresenior. Det kræver, at vi er "flest muligt, længst muligt". Et af de områder vi ved, vi kan være med til at forbygge, at spillere stopper med at spille håndbold i en alt for tidligt, er at undgå for mange alvorlige skader, så derfor synes vi, det er vigtigt, at spillere i FfI Håndbold skal have de bedste betingelser for at træne skadesforbyggende/fysisk træning, udtaler sportslig koordinator Morten Frandsen Holmen.

Han er derfor glad for at have lavet en god aftale med Brian Høj og Crossfit Frederikshavn.

- Brian vil til den kommende sæson stå for at planlægge og vejlede alle holdene fra U13 og op til vores førstehold i 2. division. Brian har lavet fysiske programmer, som er skræddersyet til den enkelte årgang. På den måde er vi sikre på, der er en rød tråd igennem hele systemet - helt fra man starter med at træne teknik som U13, til man fysisk skal være klar til at gå fra ungdom til seniorhåndbold, udtaler Morten Frandsen Holmen.

Brian Høj, ejer af Crossfit Frederikshavn, synes, det er dejligt, at så stor en klub som FfI Håndbold begynder at sætte mere fokus på den skadesforbyggende/fysisk træning ned igennem hele systemet.

- Det er dejligt at se, når klubber har en klar plan for en del, der er så vigtig, når vi snakker sport og skader. Jeg er ret sikker på, at de med dette indsatsområde kommer til at vinde på det i længden, udtaler Brian Høj.

2. pinsedag stod den på oplæring. Spillere fra U13 piger, U15 piger, U19 piger, U15 drenge plus forældre og trænere var på plads i Crossfit Frederikshavn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2