html_5 Sparekassen Vendsyssel Ligaen: Sæby triumferer
Back
Mobiltop 1
11.06.2019 | Af: Michael Frederiksen

Sparekassen Vendsyssel Ligaen: Sæby triumferer

Weekendens resultater betyder, at IF Skjold Sæby har sikret sig førstepladsen i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. 

Artikelbanner 1

Topholdet i JS1 vandt 2-0 i Vildbjerg og nåede dermed op på 29 point i foråret. Holdet er noteret for 30 point i tabellen, men det skyldes et bonuspoint fra efteråret, som ikke tæller med i det samlede regnskab i kommunemesterskabet.

FfI, der ligger på andenpladsen i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, kan også nå 29 point, men ved pointlighed afgøres rækkefølgen ved højest rangerende hold, og dermed er IF Skjold Sæby sikker på førstepladsen.

Ud over vandrepokalen fra Kanal Frederikshavn og Sparekassen Vendsyssel vinder IF Skjold Sæby 100 kroner pr. point. Holdet mangler endnu den vigtige hjemmekamp på lørdag mod Randers Freja, hvor ét point er nok til at sikre IF Skjold Sæby en plads i Danmarksserien. Det vil sige, at en sejr udløser 3.200 kroner i førstepræmie fra Sparekassen Vendsyssel.

IF Skjold Sæby får vandrepokal og pengepræmie overrakt umiddelbart inden lørdagens opgør mod Randers Freja.

Det er anden gang, at IF Skjold Sæby vinder kommunemesterskabet i fodbold:

2017, forår: FfI Fodbold
2017, efterår: IF Skjold Sæby
2018, forår: Østervraa IF
2018, efterår: FfI Fodbold
2019, forår: IF Skjold Sæby

Sparekassen Vendsyssel Ligaen har i foråret en lillebror, som vi kalder Empire Ligaen. I den ekstremt lokale serie 4, pulje 48, er der pizza og øl på Restaurant Empire på højkant. Her slås FfI's tredjehold og Klokkerholm IF om førstepladsen. FfI er fem point foran Klokkerholm IF, som dog har spillet en kamp færre (i aften ude mod Voersaa IF).

Kanal Frederikshavn forsætter mandsopdækningen af den lokale seriefodbold resten af året - i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2