html_5 Bangsbo Freja bed skeer med de store i Europa
Back
Mobiltop 1
11.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbo Freja bed skeer med de store i Europa

Bangsbo Frejas U10-drenge vendte mandag hjem fra den stærkt besatte internationale turnering Pfingstcup i Düsseldorf, hvor den italienske storklub Inter endte med at stryge til tops.

Artikelbanner 1

- Vi har haft en utrolig god turnering i Tyskland. Den indledende pulje blev spillet lørdag. Her oplevede vi nogle meget stærke udenlandske hold som tyske Leverkusen og hollandske Excelsior, hvor vi måtte bøje os. De resterende kampe i puljen var meget jævnbyrdige, fortæller Bangsbo Freja-træner Casper Klingenberg.

Kun tre danske hold deltog i turneringen. Ud over Bangsbo Freja var det FC København og Brøndby. Af andre deltagere kan nævnes Juventus, Atletico Madrid, AC Milan, Hamburger SV, Norwich City, Galatasaray, PSV Eindhoven, Deportivo la Coruna, Røde Stjerne Beograd.

Søndag var der slutspil, hvor Bangsbo Freja blev matchet med andre hold, som havde fået samme placering i den indledende runde. Her mødte frederikshavnerne blandt andet Kickers Choice Köln fra Tyskland og FC Honka. Sidstnævnte hører til topklubberne i Finland, hvis førstehold jævnligt deltager i europæisk klubfodbold.

Bangsbo Freja deltog i det såkaldte Sølvslutspil med deltagelse af 20 hold. Her lykkedes det Bangsbo Freja at opnå en fjerdeplads, og dermed fik drengene faktisk en flot pokal med hjem til klubhuset i Bangsbo.

- Jeg må sige, at det er noget af en øjenåbner for, hvad man kan udvikle spillere til, når vi kommer ud og oplever, hvordan børnefodbold også kan spilles af de store klubber i Europa. Det var meget imponerende at opleve. Vores drenge har helt sikkert lært meget ved at blive hårdt matchet i denne turnering. De har oplevet, hvad det kræver virkelig at være med blandt de allerbedste, siger Casper Klingenberg.

Bangsbo Frejas trænerteam tog også hjem fra Düsseldorf med ny og vigtig viden.

- For os trænere var det meget spændende og lærerigt at opleve, hvordan spillet bliver udviklet, og hvad der er fokus på i udlandet. Inter fra Italien vandt turneringen, men specielt de tyske og hollandske hold var interessante at følge, fortæller Casper Klingenberg.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2