html_5 Rock i Frederikshavn 2019 blev rekordernes år
Back
Mobiltop 1
09.06.2019 | Af: Michael Frederiksen

Rock i Frederikshavn 2019 blev rekordernes år

Al snak om at flytte Rock i Frederikshavn tilbage på Dyrskuepladsen og lave en festival over to dage er forstummet i arrangørgruppen efter lørdagens vellykkede musikfest på Knivholt.

Artikelbanner 1

- Vi har været splittede i spørgsmålet. Jeg var én af dem, som gerne ville tilbage på Dyrskuepladsen, men de tanker har jeg ikke længere efter koncerten i går. Selv når vejret er skiftende, har vi en sikker koncertplads på gårdspladsen, og vi har mange telte, lader og hyggekroge, hvor folk kan sidde i læ og tørvejr. Dyrskuepladsen havde været blød og smattet, siger Nicolaj Smith Hansen fra arrangørgruppen.

Han udtrykker det meget klart:

- Knivholt er fantastisk - selv i regnvejr.

Rock i Frederikshavn 2019 blev på flere områder et rekordår. Aldrig har der været så mange mennesker 12-13 timer i træk. Det hænger naturligvis sammen med, at hovednavnet Nephew var første band på Store Scene.

- Der var fuld knald på fra start. Mange havde rykket deres private forfester herop, og folk var bare klar, da de kom. Der er ingen tvivl om, at vi hellere end gerne lægger ud med et stort navn igen de kommende år, fastslår Nicolaj Smith Hansen.

Dermed siger han også, at Rock i Frederikshavns fremtid ikke længere er til debat. Det var tilfældet i flere år, men musikelskere kan roligt sætte kryds i kalenderen ud for lørdag 13. juni 2020.

- Jeg tror aldrig, at vi har fået så mange håndtryk og ros. Folk takkede for et godt arrangement, og det giver virkelig ny energi og mod på mere, når du har været i gang i næsten 20 timer i træk, siger Nicolaj Smith Hansen med sit rustne stemme.

Omsætningen er endnu ikke opgjort, fordi dankort-terminalerne desværre strejkede i alt for mange timer. Vurderet ud fra lagerbeholdningen ligner det dog en rekordomsætning.

- Vi er megakede af dankort-problemerne. Først og fremmest betød det, at kunderne ventede for længe, og desuden pressede det vores frivillige i barene. Vi kender endnu ikke årsagen til problemerne, men det er vi i gang med at undersøge, lover Nicolaj Smith Hansen.

Og så er der lige musikken. Trods alt en vigtig del af festen.

- Vi fornemmer, at vi ramte alle aldre. Vi mødte ældre gæster, som udelukkende kom for at høre Lars Lilholt og Birthe Kjær, men så hyggede de sig andre steder på pladsen, når de øvrige navne var på. Vi glæder os også over, at koncertpladsen var flot fyldt op, da Queen Machine afsluttede årets Rock i Frederikshavn, siger Nicolaj Smith Hansen.

Han optog selv en video, da Birthe Kjær sang hittet "Sommer Og Sol".

- Jeg har aldrig hørt noget lignende på Knivholt. Det var den største fællessang, vi endnu har oplevet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2