html_5 Ugens Kamp: Sæby kan rykke op i DS i Vildbjerg
Back
Mobiltop 1
09.06.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Sæby kan rykke op i DS i Vildbjerg

Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er mandagens opgør i JS1 mellem Vildbjerg SF og IF Skjold Sæby, der har champagne med til udekampen i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter ved Herning.

Artikelbanner 1

Hvor skal champagneflaskerne ligge på turen til Vildbjerg?

- Det har jeg ingen idé om. Vi skal koncentrere os om at spille fodbold. Alt andet er sekundært, understreger Nikolaj Dorff, træner for IF Skjold Sæbys tophold, som kan rykke op i Danmarksserien for anden gang i klubbens historie.

Der resterer to runder, og IF Skjold Sæby er to point foran Herning Fremad, som - ligeledes mandag kl. 13.00 - møder Hobro på udebane. Taber Herning, rykker Sæby op med blot uafgjort i Vildbjerg. Spiller Herning uafgjort, rykker Sæby op med en sejr. Vinder begge hold, afgøres den direkte oprykning i sidste spillerunde. Og endnu værre: Taber Sæby, og Henring vinder, kan Sæby ikke længere selv afgøre sin skæbne, men holdet er dog minimum sikker på en oprykningskamp mod 2'eren i den anden JS1-pulje, formentlig FC Sønderborg.

Er spillerne påvirkede af, at Danmarksserien er tæt på, og klubben arrangerer bustur for fans til kampen 2. pinsedag?

- Ja. Man kan mærke på spillerne, at de er påvirkede af situationen. Det er helt naturligt. Vi har præsteret rigtig flot, og nu vil vi gerne gøre arbejdet færdigt. Det bliver dog på ingen måde nogen nem opgave, for vi skal møde to dygtige mandskaber i de sidste kampe, siger Nikolaj Dorff.

Vildbjerg har hentet alle sine point på hjemmebane og kun tabt én hjemmekamp. Hvad er et hold?

- Vildbjerg er et offensivt indstillet hold med mange gode teknikere og et par individualister, som kan afgøre en kamp på egen hånd. Vi skal være meget koncentrerede omkring vores opgaver og være indstillet på, at det kræver hårdt arbejde for at få point. Det er meget vigtigt, at vi fokuserer på at gøre de ting, som vi gennem sæsonen har haft succes med - og ikke kommer i vores følelsers vold, udtaler Sæby-træneren.

Herning Fremads træner fokuserer i en video på klubbens Facebookside tilsyneladende kun på andenpladsen. Hvad tænker du om det?

- Det kan jeg godt forstå, at han gør. Det ville jeg også gøre, hvis situationen var omvendt. Et hold skal fokusere på de ting, som kan påvirkes, og som holdet har indflydelse på. Herning Fremad har kun indflydelse på deres egen præstation og skæbne. Det samme har vi selv.

IF Skjold Sæby arrangerer bustur for klubbens fans til Vildbjerg. Der er afgang kl. 10.10 fra Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby. Det er gratis at komme med bussen. Tilmelding til Thomas Knudsen på sms 25 31 79 85.

Tager du ikke med til Vildbjerg, kan du følge Kanal Frederikshavns liveopdatering fra kampen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2