html_5 Anonym 'Mølby' blev matchvinder i topkamp
Back
Mobiltop 1
23.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

Anonym 'Mølby' blev matchvinder i topkamp

"Det har ikke været Jakob "Mølby" Kristensens aften - endnu. En tæt markering har neutraliseret Sæbys topscorer". Sådan skrev vi i vores liveopdatering, da der var spillet 80 minutter af torsdagens topkamp i JS1 mellem IF Skjold Sæby og Herning Fremad.

Artikelbanner 1

Fem minutter senere blev "Mølby" matchvinder, da han i venstre side - fra kanten af straffesparksfeltet - via en Herning-spiller sendte bolden ind i det lange hjørne. Vild jubel blandt de rødblusede, som dermed vandt 2-1 og nu er fem point foran netop Herning Fremad på andenpladsen.

- Jeg fristes til at sige, at det er en klassisk "Mølby". Vi ser ham måske ikke hele kampen, men man skal ikke give ham en halv meter, så slår han til og viser, at han kan afgøre sådan en kamp her. Han var lidt heldig, men det tager vi med, siger Martin Mølholt, som blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Jakob Kristensen havde taget fri fra arbejde for at kunne være med i topkampen, så fridagen blev investeret på bedste vis, selv om topscoreren ikke var helt tilfreds med, at han fire minutter inde i anden halvleg blev "fyret" som staffesparksskytte. Træner Nikolaj Dorff bad i stedet for Christoffer Nødgaard om at sparke, og midtbanespilleren scorede koldblodigt fra pletten. Dorff forklarede efter kampen sit valg med, at Jakob Kristensen misbrugte et straffespark i holdets seneste kamp.

Det var en kamp, hvor hjemmeholdet var mest i boldbesiddelse, men de fysisk stærke Herning Fremad-spillere forsvarede sig godt og bed også fra sig offensivt, når muligheden bød sig. Midtjyderne udlignede til 1-1 i det 56. minut, hvor de ellers var reduceret til 10 mand efter et gult kort.

Kort efter blev Sæbys Mikkel Dorff tilsyneladende snydt for et straffespark, og det lignede efterhånden en pointdeling i den vigtige topkamp. Men "Mølby" ville det anderledes. Han sikrede hjemmeholdet alle tre point, og så var der igen dømt Boggie-woogie i omklædningsrummet.

IF Skjold Sæby ligner mere og mere et hold på vej op i Danmarksserien. Det bliver Martin Mølholt også spurgt om i denne video:
Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4