html_5 Mor til to: Privatskolen i Jerup er en skjult diam
Back
Mobiltop 1
24.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

Mor til to: Privatskolen i Jerup er en skjult diamant

Privatskolen i Jerup er en skjult diamant. Det mener Karina Bjerregaard, som er mor til to børn på skolen, Sophia og Joseph Calleja på henholdsvis 12 og otte år.

Artikelbanner 1

- Skolen er lidt gemt væk, og folk ved generelt alt for lidt om den. Jeg kan bare sige, at for mine to børn har den betydet meget i deres liv. De har udviklet sig helt utroligt, fortæller Karina Bjerregaard.

Hun står frem med sin historie, fordi Privatskolen i Jerup har brug for flere elever, så skolens fremtid bliver mindre usikker.

Karina Bjerregaard flyttede fra Frederikshavn i 1980 som seks-årig. I sommeren 2018 vendte hun hjem til barndomsbyen fra Australien. Med sig havde hun Sophia og Joseph samt tre kufferter.

- Det sidste år i Australien var tæt på at være et helvede, hvor børnene ikke ville ville stå op. Begge var ordblinde, og Joseph havde desuden angst. Privatskolen i Jerup har forvandlet mine to børn. Nu hopper Joseph glad ud af bilen hver morgen og siger farvel, når min mor afleverer ham, og Sophia fik veninder nærmest på første skoledag. Jeg har fået to nye børn med selvtillid. De er glade og har gå-på-mod, fortæller Karina Bjerregaard.

Det var et kæmpe spring for Sophia og Joseph at flytte fra Australien til Danmark, men valget af Privatskolen i Jerup viste sig at være perfekt. Især Joseph har brug for et sted, hvor han føler sig tryg, så han kan lære.

- Første gang jeg hørte dem læse på dansk, var helt fantastisk. Alle forældre vil gerne have glade børn, og det har jeg nu. De blomstrer på Privatskolen i Jerup, siger en rørt Karina Bjerregaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2