html_5 Sidste frokostjazz med ganske særlig musiker
Back
Mobiltop 1
24.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Sidste frokostjazz med ganske særlig musiker

Lørdag 25. maj kl. 12 inviterer Kappelborg indenfor til sæsonens sidste frokostjazz. Det er den internationale sanger, pianist og entertainer Ben Chawes, som sammen med sit band slutter sæsonen af med manér.

Artikelbanner 1

"En dansk pendant til Jamie Cullum" skrev musikmagasinet GAFFA og omtalte Ben Chawes’ koncert i Glassalen i Tivoli som vokaljazz/soul/pop af international klasse fremført med stor styrke og sikkerhed, og på Kappelborg er årets sidste frokostjazz da også en af dem, som der er blevet set frem til.

- Chawes er en ganske særlig musiker. Foruden sit indlysende crooner-talent, hans fløjlsstemme, hans fede fraseringer og hele hans lyd, så krydrer Chawes også sine koncerter med sin helt egen specielle ingrediens, vokalinstrumenter. Altså hans evne til - helt ubesværet og meget troværdigt - at lyde som forskellige instrumenter udelukkende ved brug af sin mund. Trommesæt, kontrabas eller el-guitar. Og helt ned til mindste detalje. Det er virkelig imponerende, lyder det begejstret fra kulturhuset.

Ben Chawes’ debut fra 2006 "Up Close" skød ham gennem lydmuren og ind i en velfortjent popularitet, og sendte ham ud på en storstilet turné i Europa, Asien, Mellemøsten, USA og Canada. Med sit tidløse og personlige bud på vokal jazz / pop / soul i international liga, er han en af de få musikere, der har imponeret selveste Ray Charles, der udbrød "You Made My Night", efter at have overværet en af Ben Chawes’ koncerter i USA. Han har modtaget fire amerikanske musikpriser, herunder "Artist of the Year" - og så er han den eneste musiker, der nogensinde har underskrevet en eksklusiv sponsoraftale med verdens førende lyddesign, Bang & Olufsen.

Med sig på Kappelborg har han en af Danmarks mest groovy jazzbassister Jesper Thorn, den lyriske flygelhornist Lars Søberg Andersen og den efterspurgte trommeslager Michael Strange. Publikum kan glæde sig til en meget intim og personlig oplevelse og et act af international styrke og karakter.

Som altid til Frokost Jazz serverer Kappelborg i samarbejde med Iscaféen Skagen en lille lækker buffet inden koncerten. Buffeten OG en snaps her til er inkluderet i prisen.

Flere informationer og billetsalg på kappelborgskagen.dk og Skagen Turistbureau.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4