html_5 Hvad gør Forsyningen for at løse skraldekonflikt
Back
Mobiltop 1
15.05.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Hvad gør Forsyningen for at løse skraldekonflikt?

Claus Haumann har skrevet dette åbne brev til byrådsmedlem Jens Hedegaard, der også er formand for Frederikshavn Forsyning A/S.

Artikelbanner 1

Som borger i Frederikshavn Kommune vil jeg gerne høre helt præcis, hvad Forsyningen gør for at få løst problemet med, at det private firma I har hyret ind til at udføre affaldsafhentning, ikke udfører deres arbejde...?

Der er åbenbart et problem internt i firmaet (mellem arbejdsgiver og arbejdstager), men det er jo som sådan ikke noget, Forsyningen har nogen direkte indvirkning på, og som udgangspunkt er der jo ingen, der ved om - og eventuelt hvornår - de bliver enige internt.

Så spørgsmålet er, hvad gør Forsyningen...?

Har I kontaktet andre firmaer for at få løst den opgave, som borgerne har krav på, nemlig at vi får afhentet vores affald...?

På FB oplyser I, at borgerne kan samle deres ekstra affald i sorte skraldeposer (ja, hvad havde I ellers tænkt jer?), og at det ekstra affald vil blive samlet sammen, når konflikten er ovre.

I oplyser intet om, at borgerne kan aflevere deres affald på genbrugsstationerne. Skal det forstås sådan, at I håndhæver forbuddet med at aflevere husholdningsaffald på genbrugsstationerne, selv i denne "nødsituation"...?

Ser frem til at høre dine svar.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2