html_5 Lystfiskeriets Dag markeres i Bangsbo
Back
Mobiltop 1
14.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Lystfiskeriets Dag markeres i Bangsbo

Igennem mange år har Danmarks Sportsfiskerforbund afholdt Lystfiskeriets Dag, primært henvendt mod børn og andre nybegyndere ud i fiskeriet. 

Artikelbanner 1

Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn har i år valgt at lave et arrangement i Bangsbo Botaniske Have.

Arrangementet finder sted søndag 19. maj kl. 10-15. Foreningens frivillige vil være at finde ved gartnerboligen, følg skiltene. 


På dagen vil der være noget for både børn og voksne, nybegyndere og mere øvede lystfiskere.

Der vil være åbent for fiskeri i voldgraven ved Bangsbo Museum. Her kan børnene stifte bekendtskab med med fiskeri efter skaller - et spændende fiskeri, der normalt giver mange fangede fisk. Men i voldgraven gemmer sig måske også karper og gedder. Arter, som giver mere rutinerede lystfiskere kamp til stregen med lange og kraftfulde udløb.

I Bangsbo å vil der ligeledes være åbent for fiskeri. I den lille å kan der fiskes efter bæk- og havørreder. Et yderst spændende fiskeri, der giver udfordringer for selv de mest rutinerede lystfiskere. Et enkelt forkert skridt ved åen eller et kast i sivene på den modsatte side kan skræmme de sky fisk. Der vil være gode råd og vejledning til dette fiskeri fra foreningens frivillige

Ved gartnerboligen vil der være forskellige aktiviteter. Se noget af det grej foreningens medlemmer bruger til deres eget fiskeri. Præcisions kast med spin og flue, eller måske bare prøve og kaste med flue for første gang.

Der vil være begrænset mulighed for lån af grej på dagen, så medbring gerne dit eget, lyder opfordringen fra Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2